Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı Orhangazi spor karşısında her hattıyla rakibin üstünlüğünü kabullenen bir oyun sergileyen ve 42 Dakika’da Kaleci Ali’nin çok hatalı yediği bir golle mağlup oldu.

Ligde üst sıraları hedefleyen temsilcimiz, artık küme düşme potasına yaklaşmanın stresini yaşamaya başladı.

 

 Maçın 70. dakikasında itibaren Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor aleyhine tezahürat yapan Kurukafalar taraftar grubu üyeleri maç sonunda da tepkisini sürdürdü. Futbolcuları ıslıklayan taraftar grubu üyelerine şeref tribünündeki bazı yöneticiler müdahale etmek isteyince bir grup taraftar yöneticilere de tepki gösterdi.

 

 Kaybettiği 3 puanla 29 puanda ve 12 sırada kalan Bayburt Grup Özel İdare Spor gelecek hafta deplasmanda Güngören Spor ile deplasmanda karşılaşacak.

STAT: Bayburt Genç Osman Stadı

 

HAKEMLER: Volkan Okur *,Özkan Yaşasın*,Emrah Altınsoy *

 

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE: Ali *, Erçin**,Süleyman** , Coşkun*,Yener** ,Ahmet Kaan**,İbrahim * (Dk.56 Orçun *) , Hüseyin Emre*( Dk. 67 Tahir? ),Hayri Mert *, Emre Özivgen?(Dk 75 Anıl * ) , Hasan *

 

ORHANGAZİ SPOR: Okan **,Mustafa***,Tunahan **( Dk. 84 Muhittin*) ,Barış***,Serhan **,Mesut * ,Süleyman **(Dk. 87 Murat*),Mahir Kemal **,Yusuf  *,Hasan  **,Seyfettin ** ( Dk. 81 Hicabi *)

 

SARI KARTLAR: Süleyman,Coşkun,İbrahim  ( Bayburt Grup) ,Hasan,(Orhangazi )

 

GOLLER: Dk.42 Barış (Orhangazi)

 

Önceki Hafta Beylerbeyi Spor mağlubiyetiyle evine dönen Bayburt mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı Orhangazi Spor maçında 3 puanı rakibine hediye etti.