Üç gün önce Genç Osman Stadyumunda Sivas Belediyespor’la berabere kalan sarı siyahlılar, 3 puan için gittiği Etimesgut Belediyespor deplasmanından istediğini alarak döndü.

Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadındaki maça hızlı başlayan ve oyunun üstünlüğünü ele geçiren Bayburt Özel İdarespor, 33. Dakikada Ömer Esenkaya’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarına Etimesgut Belediyespor ataklarla başladı. Kanatlardan geliştirdiği ataklarla beraberlik golü arayan ev sahibi ekip sonuç alamadı.

Maçta 70. dakikadan sonra iki değişiklik yapan Bayburt Özel İdarespor, oyunun hakimiyetini eline alarak ataklar geliştirmeye başladı.

Dakikalar 77’yi gösterdiğinde Bayburt Özel İdarespor ‘dan Ali Aydemir takımının ikinci golünü kaydet 2-0. Kalan dakikalar başka gol getirmedi ve sarı siyahlılar deplasmandan önemli bir galibiyet alarak ligdeki puanını 14’e yükseltti.

Deplasman galibiyetlerine bir yenisini ekleyen Bayburt Özel İdarespor 10 Ekim Pazar günü deplasmanda Sarıyersporla Yavuz Ziya Öniş Stadyumunda saat 15,30 da karşılaşacak karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Etimesgut Belediyespor     –    Bayburt Özel İdare Spor 0 – 2

Adıyaman FK     –     Niğde Anadolu FK   0 – 1

Kahramanmaraşspor     –    Çorum FK  0 – 2

Sivas Belediyespor   –     Sarıyer  3 – 0

Ergene Velimeşe      –     Ankaraspor  0 – 3

Serik Belediyespor    –     Bodrumspor 2 – 1

Turgutluspor    –     Van Spor FK  1 – 3

Afjet Afyonspor     –   İnegölspor  4 – 2

Diyarbekirspor   –     Hekimoğlu Trabzon  0 – 1

Sakaryaspor –   Somaspor  3 – 0