Bayburt Konağı’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, “Bu yıl bir kolej takımı oluşturup, Hedefimiz ilk 5 olacak. İyi bir birliktelikle takımızı bir üst lige taşıyacağız” dedi.

Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu ve yardımcı çalıştırıcı Ferhat Timoçin'in katıldığı toplantıda gelecek sezona dair açıklama yapan Başkan Şentürk, yeni yılda genç bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. 

Yeni yılda genç ve başarıya aç isimler ile mücadele edeceklerini ve Nevzat Hoca ve ekibini de bu doğrultuda seçtiklerini söyleyen Şentürk,

 “Genç arkadaşlar daha çok idealist oluyorlar ve başarıya daha çok açlar. Şuna inanın bu işte isim yapmış insanları da getirme şansımız vardı. Açıkçası bunun tarafı değilim çünkü Bayburt’u bir basamak olarak görüyorlar. Daha çok maddi yönünü düşünüyorlar. Türk futbolunun daha genç arkadaşlarla gelişeceğine inanıyorum. Biz inandığımız için bu işi genç insanlara teslim ettik” dedi. 

Başkan Şentürk, yeni bir ekip oluşacağını ve Bayburt’un desteğine ihtiyaçlarının olduğunu açıklayarak

“Bizim geçen yıl bir sloganımız vardı “ Ecüğünden Cücüğüne hep destek tam destek “  şimdi de önce tüm Bayburt’u bu konuda desteğe ve sabra davet ediyorum. Biz inandık, onları da inandırıp başarılı olacağız. 2 yıl önce bu takımı aldığımızda hemen profesyonel çıkmak istedik. Bende bu işte yeni pişiyorum. Bu sene 3. Lig biraz daha profesyonel olacak. Hazmetmeden gitmek insanı hayal kırıklığına daha çok götürüyor. Hazmederek gitmek lazım. Yeni genç kadro kurmak istiyoruz. Nevzat hocamın deyimiyle bu yıl bir kolej takımı oluşturacağız. Hedefimiz ilk 5 olacak. İyi bir birliktelikle takımızı bir üst lige taşıyacağız. Geçen sene yaptığımız gibi bir yıla değil de önümüzdeki yılların takımını kurmak istiyoruz. Bayburt’a PTT lig yakışır, bunun için var gücümüzle çalışacağız.” 

Toplantıya Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk’ün yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Ticaret Odası Genel Sekreteri Gökhan Önder Karaoğlu, kulüp yöneticileri İsmail  Özbek, Mete Emir ve Yıldıray Kılıç ile basın mensupları katıldı.