BAYBURTGÜNDEM- Zorlu bir sezonun ardından Spor Toto 1. Lig’e giden yolda play-off oynamaya hak kazanan Anzentrum Bayburtspor’un yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularını belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Başkanımız Pekmezci, “Anzentrum Bayburtspor’umuz bulunduğu konum itibariyle şuanda gurur verici bir durumda. Tabi bunun devamlılığı önemli. Bugüne kadar elimizden geldiği kadar destek verdik. İnşallah desteklerimiz devam edecek. Yıllar boyunca Bayburtspor’da genel kaptanlık, asbaşkanlık ve kulüp başkanlığı yaptım. Bugün tekrar o havayı teneffüs etmek bize ayrı bir mutluluk verdi. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum.

Şunu bilmenizi istiyorum biz Bayburt Belediye Başkanı olarak Bayburt’umuzu en iyi şekilde temsil eden, tanıtımında en büyük katkıyı sağlayan kulübümüze her zaman olduğu gibi gücümüz yettiği oranda destek olmaya gayret edeceğiz. Ama şuna inanıyorum ki bugün bulunduğunuz konumu eğer yürekten inanırsanız, eğer o birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyarsanız başaramayacağınız hiçbir şey yok. Onun içinde ben bugün sizleri burada görmekten mutluluk duydum. Size yürekten başarılar diliyorum. Elimizden geldiği kadarıyla geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecek yeter ki siz o formanın hakkını verin. Gerisinde de biz elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Başkanımıza, kulüp müdürümüze, hocamıza, takım kaptanımıza ve tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kulandı.

Başkanımız Pekmezci daha sonra misafirlerine Bayburt’un tarihi, kültürü ve önemi hakkında anekdotlar paylaşarak bilgi verdi.

Kulüp Başkanı Celil Çalışkan ise Başkanımız Pekmezci’ye kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “ Anzentrum Bayburtspor olarak size çok şey borçluyuz. Allah sizden bin kere razı olsun. Sezon başından beri maddi manevi olarak her türlü yanımızdaydınız. Ne zaman başımız sıkıştıysa geldik. Başkanımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı teşekkür ediyoruz kendisine.” Diye konuştu.

Ayrıca takım oyuncuları da Başkanımız Hükmü Pekmezci’ye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli’nin de yer aldığı ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.