Ziyaret sonrası bir açıklama yapan milletvekilimiz Bünyamin Özbek TBMM çalışmalarından fırsat buldukça Bayburt a gelerek herkesimle buluşmaya çalışıyoruz bugünde Demirözü ilçemizi ziyaret ederek Demirözü ilçe teşkilatımızla sohbet ettik Bayburt umuzun her taşına her toprağına eşitlik ilkesi çerçevesinde hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz.biz ilçelerimizi beldelerimizi köylerimizi mahallelerimizi kesinlikle birbirinden ayırt etmiyoruz bizim için gökçedere beldesi hangi hizmetleri aldıysa arpalı beldeside o hizmetleri almıştır dedi.Bugün bizleri yalnız bırakmayan Demirözü ilçe başkanımıza  belediye başkanımıza il genel meclis üyelerine ve teşkilatımın tüm yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

MİLLETVEKİLİMİZ BÜNYAMİN ÖZBEKTEN BAYBURT HALK PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

 

Bayburt Milletvekilimiz Bünyamin Özbek Ak Parti İl Başkanımız Yusuf Elçi ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Bayburt Halk Pazarını ve esnafını ziyaret etti.

 

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Milletvekilimiz Bünyamin Özbek, “Ara ara gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bugün Bayburt Halk Pazarını ve Eski Sanayi bölgemizdeki esnaflarımızla sohbet ettik. Kış mevsiminden çıkıp baharı yaşamaya başlayacağımız bu günlerde esnafımızın bereketli bir mevsim getirmesi en büyük arzumuzdur. Ben de Bayburt’ta esnaflık yapmış bir kardeşiniz olarak Bayburt’ta yaz mevsimini esnaf tarafından baktığımız zaman çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda gurbette yaşayan hemşehrilerimizin tatillerini Bayburt’ta geçirmeleri için bir takım projeler yapıyoruz. İnşallah yapacağımız çalışmalardan sonra ne kadar tatilci gelirse memleketimize esnafımız o kadar ekonomik olarak kalkınacaktır. Ben tekrar esnaflarımıza bereketli bir 2013 yılını geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.