Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız Mehmet Osmanoğlu’la birlikte basın açıklaması yaparak aday adaylığı  sürecini başlattı.Temurhan Yıldız katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında Ak Partiye olan bu teveccühü memnuniyetle karşıladıklarını belirterekKartal halkına hizmet için yola çıkan adayların çokluğunun memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Mehmet Osmanoğlu konuşmasında Kartalda ikamet eden bir kardeşiniz olarak Kartal halkına hizmet için bu yola girdiklerini belirterek projelerinin başlıklarını anlattı.

Kartalın soluk aldığı barışın dilini hakim kılmak istediklerini belirterek şu anda buna ihtiyaç olduğuınu belirtti.Şehrin yeni bir yönetimle hiç kimseyi ötekileştirmeden sivil toplum kuruluşlarında görüşlerinide alarak kartalı yönetmeye talip olduklarını açıkladı.

Şeffaf  bir yönetim anlayışıyla denetlenebilir bir Belediye öngörüyoruz.Bunuda Mobil platformuna taşıyarak yapmayı planlıyoruz.Uygulama ve planlamalarda tüm kesimlerin görüşlerini alacağız diyerek sözlerine devam eden Osmanlıoğlu katılımcılara teşekkürlerini ifade etti