Ankara Milletvekili Ak Parti MKYK Üyesi Zelkif Kazdal, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan,  Gençlik Koları Başkanı Fatih Eraslan ve Teşkilat Yöneticileri Bayburt Esnafını Ziyaret Ettiler.

Bayburt Milletvekilimiz Bünyamin Özbek," Bugün aramızda misafir olarak bulunan sayın milletvekilimiz Zelkif Kazdal’ı ilimizde ağırlamanın mutluluğu içindeyim. Kendisini Bayburt esnafı ile buluşturuyoruz. Çözüm süreci çerçevesinde ilimize süreci anlatmak için gelmiştir. Çeşitli programlara katıldık. Türkiye ağır bir süreçten geçiyor. Biz tüm süreci her kesime anlattığımız gibi bugün de Bayburt esnafına anlatıyoruz. Ben tüm Bayburt esnafımıza hayırlı işler dileyerek bereketli bir yaz mevsimi geçirmelerini diliyorum."dedi.

Ankara Milletvekilimiz Zelkif Kazdal ise yaptığı açıklamada çeşitli programlar çerçevesinde Bayburt esnafını ziyaret ettiklerini kaydederek " Gördüğüm bu tablo karşısında gerçekten gururlandım. Anadolu’da misafirperverliğin bitmediğine tekrar şahit oldum. Bayburt esnafına bol kazançlı bir yaz mevsimi diliyorum. Bizi bu gezimizde yalnız bırakmayan Bayburt milletvekilimiz Bünyamin Özbek’e, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve teşkilata teşekkür ediyorum" dedi.