TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte Milletvekili Özbek, yaz aylarını geçirmek için geldiği Bayburt’ta çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Milletvekili Özbek, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Ak Parti Halkla İlişkiler Başkanı Kurban Atmaca ile birlikte Bayburt’un doğusundaki köyleri ziyaret ederek köyde yaşayanların sıkıntılarına ortak oldular.

Akduran, Baş Çımağıl, Orta Çımağıl ve Aşağı Çımağıl köylerini gezen Ak Parti heyeti köylülerin sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Milletvekili Özbek, köy gezilerinin ardından yaptığı açıklamada içinde bulunulan Ramazan ayı içerisinde iftardan önce çeşitli programlar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yapılan programlarla birlikte her kesime ulaşmayı hedeflediklerini belirten Milletvekili Özbek, " Bugün Bayburt’un doğu kesimindeki 4 köyümüzü ziyaret ettik. Bu köylerde Ramazan ayının farklı bir maneviyat taşıdığına şahit olduk. Gurbetçilerimizin köylerimize gelmesi bizleri sevindirdi. Köyde yaşayan halkımızı ve köy muhtarlarımızı dinleyerek daha farklı olarak neler yapabileceğimiz konusunda istişareler yaptık. Bu kapsamda diğer köylerimizi de ziyaret etmeye devam edeceğiz."dedi.

Milletvekili Özbek, daha sonra yanındakilerle birlikte Aşağı Çımağıl köyündeki iftar davetine katılarak gecenin geç saatlerine kadar programını devam ettirdi. Milletvekili Özbek, daha sonra köyden ayrıldı.

Aşağı Çımağıl köyündeki iftara ayrıca Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Selçuk Coşkun, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, İl Encümen üyesi Ali Çiçek de katıldı.