Koman ziyaretinin sebebinin kendisinin de fanatik bir Bayburt Grup İl Özel İdaresi Spor taraftarı olduğunu, bu nedenle Bayburt Spor’un kendisi için önceden olduğu gibi bu günde büyük önem arz ettiğini lise yıllarında amatör olarak Kurtuluş Spor ve Şairzihni Sporda kaleci olarak oynadığını ifade etti..

Hacı Bayram Koman kendisinin de Türkiye Futbol Fedarasyonun da yıllardır temsilcilik görevinde bulunduğunu, bu sebeple kulübün her zaman yanında olduğunu, Bayburt Grup İl Özel İdaresi Spor’un bu günkü durumunun beklenilen yerde olmadığını, Bayburt Grup İl Özel İdaresi Spor taraftarının hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmaması gerektiğini, kendisinin başta Futbolculara, Teknik Direktör Bahattin Güneş’e ve Kulüp yöneticilerine güveninin tam olduğunu, Bayburt Grup İl Özel İdaresi Spor kulubünün taraftarın gönlünde ki hak ettiği yere en yakın zamanda ulaşılacağından hiçbir  şüphesinin olmadığını belirtti.

         Ak Parti Bayburt Milletvekili A. Adayı Hacı Bayram Koman’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Kulüp başkanı Hikmet Şentürk açıklamasında; Hacı Bayram Koman’ın her zaman Bayburt Grup İl Özel İdaresi Spor Kulübünün yanında olduğunu, kendisinin desteğini her zaman farkında olduklarını ve Koman’ın fanatik bir Bayburt Grup İl Özel İdaresi Spor taraftarı olduğunu  bildiklerini söyledi.

Başkan Hikmet Şentürk kendisinin ve yönetim kadrosunun  kulübü hak ettiği konuma getirmek için ellerinden gelen her türlü çalışma ve fedakarlıktan kaçınmayacaklarını, Bayburt Grup İl Özel İdaresi Sporun Bayburt ve Bayburtluyu temsil ettiğinin farkında olduklarını belirten açıklamada bulundu.

 Ak Parti Bayburt Milletvekili A. Adayı Hacı Bayram Koman’ın Bayburt’a ve Bayburtluya hizmet etme yarışında çıktığı bu yolda amacına ulaşması için başarılar diledi.