Demirözü, Gökçedere, Beşpınar,Akyaka, Pınargözü ve Çatıksu’yu ziyaret eden Miletvekili Bünyamin Özbek  Arpalı, Aydıntepe, Konursu istikametine doğru ziyaretlerini sürdürecekken programını yarıda keserek Alaca köyüne yöneldi.

2011Genel seçimlerinde seçim çalışmaları sırasında Alaca köyünde kendisini sıcak bir şekilde çiçeklerle karşılayan minik Neslihan’ı unutmadı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milletvekili Özbek, 2011 seçim çalışmalarında Alaca köyüne geldiği zaman minik Neslihan’ın sergilemiş olduğu karşılamayı hiç unutamadığını belirtti.

Titrek bir sesle bütün bir Anadolu insanını yansıtan minik Neslihan’ı ziyaret etmeye bir anda karar verdiğini belirten Milletvekili Özbek, " 2 yıl önce minik Neslihan bana büyük bir moral kaynağı olmuştu. Bayramlar doğaldır ki çocuklar içindir. Ankara’da iken ara ara görüştüğüm Neslihan’ı unutamıyorum. Neslihan ile arkadaş olduk. Bu yoğun programım içerisinde Neslihan’a sürpriz yaparak yorgunluğumu unuttum.  Neslihan minikti şimdi biraz daha büyüdü. İnşallah Neslihan, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olacak. Önce annesine ve babasına sonra köyüne, sonra ülkesine ve milletine hizmet edecek. Biz 7’den 70’e her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. Bu günde Arpalı, Aydıntepe, Konursu programını erteleyerek Neslihan’ı ziyaret ettik. Bizim için iyi moral ve motivasyon oldu. " oldu.

Alaca köyü sakinleri Neslihan’ı ve kendilerini ziyarete gelen Milletvekili Özbek’e teşekkür ederek böyle bir ilgiyle ilk defa karşılaştıklarını belirttiler.