Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler ; “ Dijital imkanları kullanmakta zorlanan veya bunlara sahip olmayan fiziksel kısıtlamalardan ötürü dışarı çıkıp maske temin edemeyen veya bulamayan vatandaşlarımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz”.  Dedi.

  Gıda yardımı kapsamında  kimsesiz ve  ihtiyaçlı ailelere gıda yardımı yaptıklarını ifade eden Güler;  “imkanlarımız ölçüsünde çam sakızı çoban armağanı bu mübarek günlerde ihtiyaçlı ailelerimizin yanında olduk.   Sosyal politikalar başkanlığımız bu ve benzer çalışmalarını belirli aralıklarla sürdürecektir”  dedi .

             Birim Başkanlıkları nınçalışmaları hakkında da bilgi veren Güler;  Bayburt  teşkilatı birim başkanlıklarının Genel Merkez birim Başkanlıkları ile koordineli olarak ülke geneli  ve yerel bazda geleceğe yönelik yapılabilecek çalışmalar neler olabilir. Problem ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikiralışverişinde bulunuyorlar.  Bu hazırlıklar şehrimizin ileriki yıllarda hayata geçirilecek projelerin ve  yatırımların alt yapısını oluşturacaktır.

“Gelecek Partisi olarak tüm çabalarımız halkımızın yanında durmak  sesine kulak vermek olacaktır.” Diyerek sözlerini tamamladı...