Türk Dünyası Parkında, İl ve ilçe teşkilatı yöneticileri ,MHP eski milletvekili Şaban Kardeş, Bayburt MHP Milletvekili adayı Dr. Kadri Karaoğlu ve Belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu basın açıklamasında MHP il başkanı Süleyman Burç şunları söyledi;  

“Değerli Basın Mensupları,Dede Korkutlar,Şehit Osmanlar,Genç Osmanlar,Şairzihniler,Ağlar Babaların torunları Güzel Bayburt’umuzun cevasını çeken Şerefli ,Kahraman Aziz Hemşehrilerim hepinizi Allahın selamı ile selamlıyorum.

Adaletsiz Kalkınmasız Politikalar

Sayın AKP milletvekili adaylarının,  seçimin son günleri yaklaştıkça MHP’ye sataşmaları hat safhaya geldi. Son günlerde MHP ve Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet BAHÇELİ’ye kadar  uzandı.

Üç hilalden rahatsız olanlar Osmanlıdan da rahatsız olurlar Osmanlıyı istismar ederler.AKP adayı Naci AĞBAL, AKP’ye oy vermeyenleri hainlikle suçluyor. Bu nasıl zihniyet, bu nasıl Müslümanlık bu nasıl insanlık. Bayburt yüce Türk tarihine mal olmuş bir ildir. Bayburt tan hain çıkmaz.Çünkü Bayburtlu vatan sevendir.

Bayburt’ta yaşamayanlar, Baybur’un Buzunu,Tozunu çekmeyenler,Bayburt’un problemlerinide bilemez ve çözemezler.       

Peygamber efendimiz bir Hadis-i Şerifinde şöyle buyuruyor.Fitne Katilden beterdir.Fitne ve iftiralarla bir yerlere varamazsınız.13 yıldır AKP İktidarınızda Türkiyeyi nereden nereye getirdiniz.

İşte eski ve yeni Türkiye ;

2002 de                                                                              2015 de

Terör     % 0                                                                       % 100 artmış.

Ekmek (kg) 1 00 TL.                                                        4,00 TL.

Dolar     1,52 TL.                                                               2,58.TL.

Benzin  1,66 TL.                                                               4,72 TL

Ülkenin borcu   129,6 Milyon Dolar                       396,8 Milyar Dolar

Kredi kartı borcu   2,30 Milyar TL                           83,80 Milyar TL.

Cari açık 1,50 Milyar Dolar                                           45,50 Milyar Dolar

Yoksul sayısı  17 milyon                                                29 milyon

İşsiz sayısı  1 milyon                                                       6,5 milyon

1 kg et    5,50.TL                                                              35,00.TL.

Gençler madde bağımlılığına ahlaki ve manevi çöküntüye sürükleniyor.

IMF nin emriyle tütün-pancar-mısır’a kota getirildi.

Domuz kesimlik hayvan oldu.İlk kez Yunan Kilise Bankası Türkiyede Banka satın aldı.

İlk defa Türk Askerinin başına ABD Güçlerince çuval geçirildi.Türk Bayrağı gönderden indirildi,yakıldı sizin yeni Türkiyenizde.ABD Askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için Dua edildi.Yüce Kuranı Kerim Ayetleri ile alay edildi.

Irakta 1.000.000 müslüman insanımız katledildi.Sizin Yeni Türkiyeniz seyretti.

Bu Millet Haburu unutmadı

Davalar, yolsuzluklar, hırsızlıklar, yalanlar, komplolar, kumpaslarla dolu AKP nin yeni Türkiyesi.

Dolmabahçe Sarayında PKK ile masaya kimler oturdu.Osloda ne görüşüldü,bunları milletimize açıklayın.

7 Haziranda yapılacak Genel Seçimlerde Bayburt lu hemşerilerimiz ve Türk Milleti AKP İktidarına gereken dersi verecek.Bu mübarek üç aylarda üç hilalin altına mührünü basacaktır.Türk Milletinin geleceği oylanacaktır.Yeni Türkiye sizin olsun eski Türkiyemizi bize geri verin yeter.

“Genel seçimlere az kaldı. Ülkesini seven, evlatlarının ve torunlarının geleceğini düşünen, basiret ve feraset sahibi, vicdanını ve aklını ipotek ettirmemiş, şahsi çıkarlarını değil, ülke çıkarlarını ön planda tutan tüm kardeşlerime, mevcut tabloyu hatırlatmayı bir görev biliyorum:

1) AKP iktidarı, 13 yılda tüm ülkeyi yangın yerine döndürmüş, her şeyin çivisini çıkarmış, huzur, can, mal, namus güvenliğini, hukuk düzenini, Anayasa’yı, demokrasiyi, fikir, ifade, teşebbüs ve inanç hürriyetlerini, milli, manevi değerleri yok etmiştir.

2) Rüşveti, sahil ve arazi yağmalarını, lüks, israf ve saltanatı, yolsuzlukları, yasakları, torpili, kayırmayı, kaçakçılık, fuhuş, uyuşturucu, kadına şiddet, hırsızlık, gasp, tecavüz, cinayet, vs. suçları zirveye taşımış…

3) Herkesi köle haline getirmeyi amaç edinmiş, farklı düşüncelere karşı, her türlü yalan, iftira, zulüm, baskı, kıyım, dışlama, tehdit, şantaj, engelleme, fişleme vb. icraatları mübah saymış…

4) Din istismarını pervasızca yapmış…

5) Türklük kavramına düşmanlık ederken, teröre tavizler vermiş, ülkenin fiilen bölünmesine zemin hazırlamıştır!

6) Türkiye’deki yabancı sermayeli banka sayısı 30’a yükselmiş, finans sektörümüz yabancıların eline geçmiştir.

7) Basın özgürlüğünde 180 ülke içinde 149’uncuyuz.

8) Havuz medyası için kamu bankalarının verdiği kredi hâlâ ödenmemiştir.

9) Devlet bankaları iktidar yandaşları tarafından yağma edilmiştir.

10) Bu iktidar döneminde sadece yandaşlar ihya olmuş, rüşvet ve yolsuzluk artmıştır.

11) İşsizlik trajik boyutlara ulaşmış, fakir daha fakir hale gelmiştir.

Değerli Bayburt’lular  işte gerçek tablo, ülkemizin çok acınacak durumu budur.Hangi Siyasi Partiye oy verirseniz verin biz sizleri, Yaradılanı severiz Yaradandan ötürü Uslubu ile sizleri çok seviyoruz.Çünkü Yaradılmışların en şereflisi İnsandır.

Hz Ömer ashaba şöyle diyor; Ben yanlış yaparsam ne yaparsınız diye sorar ,Ashab dan biri Kılıçını çeker ve  derki ,ya Ömer seni kılıçımızla düzeltiriz. Bu mübarek üç aylarda Üç Hilalin altına Mührü vurarak 7 Haziran da yapılacak olan seçimlerde Güzel Vatanımızın Geleceğini belirleyin.Bu vesile ile bu gün anılan 27 Mayıs Ülkücü Şehitler gününde bu vatan için toprağa düşmüş bütün şehit ve gazileri anar,ailelerine sağlıklı,mutlu yarınlar dilerim.Ruhları şad olsun.Yapılacak olan şeçimin güzel Bayburt’umuza,Türk-İslam  Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah tan niyaz eder,Selam ,Saygı ve Hürmetlerimi arz ederim.Allaha Emanet olunuz. Ne Mutlu Türküm Diyene…”