Bayburt Aslan Dağı Vilayet Ormanı’nda Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan orman alanına Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından 2 bin adet sarıçam fidanı dikildi.

           Vilayet Ormanı’ndaki fidan dikimine Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ile Bayburt Valisi Hasan İpek’in eşi Gülten İpek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın eşi Kerime Polat ve Ak Parti Kadın Kolları Üyeleri katıldı.

       AK Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nın 3 milyon 250 bine ulaşan üye sayısı ile dünyanın en büyük kadın sivil toplum örgütü olmayı başardığını ifade etti.

        Kılıç, arkalarında kalıcı bir eser bırakmaya hazırlanan AK Partili kadınların, "81 İl'e 81 AK Orman" projesiyle 81 ilde her bir kadın üye adına fidan dikilerek ülkede AK Ormanların yeşereceğini belirtti.

          Meryem Kılıç AK Parti Bayburt Kadın Kolları olarak her kadın üye için il genelinde toplam 2 bin fidan dikerek AK Ormanların yeşermesine katkıda bulunduk. Bugün Aslan dağı’ndaki ormanlık alana 2 bin fidan diktik. " dedi.