Bayburtgündem:Konuyla ilgili gazetemize önemli açıklamalar da bulunan AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı Av. İsrafil Kahraman; amacımız haziran seçimlerinde güçlü bir Türkiye için 400 milletvekiliyle meclise girip, anayasayı değiştirecek güce ulaşmış, başkanlık sürecini tamamlamış , her alanda gelişmiş, kalkınmış, müreffeh bir Türkiye'nin yolunu açmaktır.  Güçlü bir Türkiye'nin Temelinin Ak Parti İktidarıyla atılmaya başladığının altını çizen AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı Av. İsrafil Kahraman,  artık ülkemizin ve bölgemizin makus talihi değişmiştir, demokrasiden İktisadi kalkınmaya kadar her alanda çığır açan Ak Parti kadrolarının ayağa kalkıp koşan bir Türkiye yaratma çabası sonuç vermiştir, geri dönülmez bir yolda ilerlemeye devam edeceğiz ve nasip olursa bizde 2015 haziran seçimlerini 400 Milletvekiliyle kazanmış bir Ak Partili millet vekili olarak tarihte yeni bir sayfa açacağız dedi,

BAYBURT'A HAVA ALANI ŞART

Ülkemizin hem uluslar arası arenada hem bölgesel alanda çözüme kavuşturulması gereken bir hayli sorununun hala önümüzde durduğunu belirten AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı Av. İsrafil Kahraman, 2015 haziran seçimleri aynı zamanda   daha büyük bir kalkınma hamlesiyle  2023 - 2071 hedefi doğrultusunda daha da önem arz etmektedir.

12 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde büyük başarılara ulaşılmıştır, Ülkemiz Uluslarası arenada  kalkınma hamlesini başarmış ve İstenen yere gelmeye başlamıştır, 2015 Haziran seçimleri akabinde bölgesel kalkınmada da önemli  mesafe alacaktır,  Bölgesel kalkınma kapsamında Bayburt'ta  mega projeler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz,  bu projeler arasında bölgemizin makus talihini değiştirecek ulaşım sorunun çözülmesi en önemli konulardan biridir, eğer bir yerde ulaşım sorunu varsa oraya ne iş adamı ne yatırımcı gelir, Ulaşım imkanının sıkıntılı olması yatırım maliyetlerini artırmakta ve iş adamlarına bu yatırımları yapmalarının önünü tıkamaktadır. Merkezi hükümetin desteği olmadan hava ve demir yolu imkanlarının iyileştirilmesi imkansızdır, 2015 haziran seçimlerinden sonra Bayburt Hava alanı projesinin hayata geçirilmesi ve demir yolu ulaşımın sağlanması hayatı önem arz etmektedir.  Bu projelerin hayata geçirilmesi  bölgemizin kaderini değiştirecek, sanayi ve kültürel anlamda kalkınma hamlesini hızlandıracaktır. Nasip olur da adaylık süreçleri tamamlanıp milletvekili olursam yapacağımız en önemli işlerin başında bu projelerin ivedilikle hayata geçirilmesi olacaktır. bunun için bölgemiz milletvekillerine, belediye başkanlarına, bürokratlarına, iş adamlarına , sanayicilerine ve halklımıza büyük görevler düşmektedir, dedi

2015 YILI BAYBURT'UN YILI OLACAK,

 Bayburt'ta seçimleri 2- 0 Ak Partinin zaferiyle sonuçlanacağını vurgulayan AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı Av. İsrafil Kahraman, Bayburt'umuz hep akli selim davranmış, ülkesine ve memleketine hizmet edenle , boş laf üretip önünün tıkayanları hep ayıra gelmiştir, 2015 haziran seçimlerinde de Türkiye rekoru kırarak Meclise 2 milletvekilini de Ak partiyle gönderecektir. zaman tefrika zamanı değil, birlik vahdet ve kardeşlik içinde dağılmadan ak kadroların etrafında toplanma zamanıdır.  Türkiyenin yetiştirdiği en büyük devlet adamları AK parti kadrolarında ortaya çıkmıştır, hem  yurt dışında başımızı dik tutan bir siyasi kadroya hem de ülkemizde ekonomik kalkınma hamleleri yapıp çağ atlamamıza vesile olan kadrolar hamdolsun ki bizim partimiz çatısı altındadır.  bütün partiler tek çatı altına toplandığında da bir ak parti etmediğini cumhurbaşkanlığı seçiminde herkes gördü, işte bu duygularla inanıyorum ki tarihi rekorlar kırılacak ve 400 milletvekili 2 si Bayburt'umuzdan olmak üzere meclise gelecektir.

Cumhuriyet tarihinde yapılan yol kadar yolun 3 katını 12 yıllık Ak parti iktidarı zamanında yapıldığını hepimiz gayet iyi biliyor ve görüyoruz, sadece yol mu? hastane, okul, havalimanları, üniversiteler... ve daha neler neler.. işte bunlar bu vatanın gerçek evlatlarına imkan verildiğinde neler başarabildiğinin en büyük ıspatıdır.

TÜRKİYE AVRUPADA VE DÜNYADA AYAĞA KALKMIŞTIR

1972 yılında Bayburt ta doğduğum günden bu yana dünyanın bir çok ülkesini gezdim, Hukuk alanında Çalışmalar yaptım ve gittiğim her yerde fark ettiğim şu dur ki, 'Uluslarası Stratejik derinlik hamleleri ' yapılmadığı sürece ne bölgesel, ne ulusal ne de uluslarası kalkınma hamlemizi sağlamak imkansızdır.

Cumhurbaşkanımızın Davos da açtığı yoldan ilerleyen Sn Başbakanımız  Ahmet Davutoğlu, Bizim onurlu bir millet olduğumuz dosta düşmana tekrar haykırmamıza sebep oldu, Başkanlığını ve kuruculuğunu yaptığım TULİP Formu'nun Avrupa da bulunan merkezinde bunu daha rahat fark edebiliyorum, hukukçu olmamıza, Uluslarası platformlarda  önemli bilimsel çalışmalar yapmış olmamıza rağmen daha önce hep 2. sınıf bir millet muamelesi görürken artık fist klas bir millet olduğumuzu herkes kabul  ediyor ve hakkımızı teslim ediyor.  İyi derecede ingilizce biliyor olmam ve AVRUPA BAROLAR VE HUKUK BİRLİKLERİ KONSEYİ ÜYESİ olmamdan kaynaklı olarak devamlı yapancılarla irtibat halindeyim diyen AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı Av. İsrafil Kahraman; 300 yıldır geri gitmekte olan Türkiyenin yeniden Ayağa kalktığını Sn Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bize ıspatlamışlardır. Bize düşen onların açtığı yoldan devam edebilmek Avrupa da yaşayan 7 milyon Türkün başı dik yürümesini sağlamaktır dedi.

HUKUK'U BİLMEK ZORUNDAYIZ

Türkiye'nin en büyük sıkıntısı yetişmiş eleman sıkıntısıdır. hem ülkemizde hem yurt dışında bir kaç dil bilen iyi eyitim almış, köyünü memleketini, ülkesini bilen ama aynı zamanda dünyayı da tanıyan insanlara ihtiyacımız var, bu konuda AK Parti kadroları şükürler olsun ki en iyi donanıma sahip parti diyen AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı Av. İsrafil Kahraman, hukuk bilmememizden dolayı Avrupa da çok sıkıntı yaşadık, Avrupa insan hakları mahkemesi ülkemizi haklı olduğumuz davalarda bile mahkum ediyordu eskiden, ama artık sistem değişti, harici ve dahili düşmanlarımız yedi koldan ve hatta bazen hukuk kisvesi altına saklanarak ülkemize milletimize saldırmaktadırlar. ülkesini ve vatanını satan hainler ertuğrul gazi zamanında da vardı günümüzde de var, yarın da olacaktır, bize düşen dünyayı tanımak hukuk çerçevesinde hakkımızı savunmak ve başımızı dik tutabilmektir dedi,