İstanbul Pendik Kaynarcada bulunan Marmara bölgesi Bayburt Derneği,Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bahçelievler şubesi,Gaziosmanpaşa'da bulunan Bayburt Demirözü Dernekler birliğini ve bir çok köy Derneğini ziyaret ettiler.

Karabey 1 Kasımda yapılacak 26.dönem Milletvekilliği için yeniden aday adayı olduğunu belirterek bu seçimlerde de Bayburt  gereğini yapacaktır dedi.İstanbul'da bulunan Bayburtlu Hemşerilerimizin bu seçimlerde de kendilerini destekleyeceklerine inandığını belirtti.

Karabey Bayburt'un sorunlarının Mecliste dillendirmenin iktidarda olan Milletvekillerinin dillendiremeyeceğini ifade ederek sorunları Muhalefette olan Milletvekilinin dillendireceğini belirtti. Bayburt'ta  kısa dönemde de  olsa bunun yaşandığını söyledi.

Bayburt'ta Yapılacak 26 dönem Milletvekilliği için tekrar aday adayı olan Karabey Kadri Karaoğluyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olan  Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Veteriner Hekim Hidayet Yılmaztürk İstanbul'da ziyaretlerinin devam edeceğini belirttiler.