Bayburt Üniversitesi fakülte bahçesine stant açan Bayburt Ak Parti Bayburt Gençlik Kolları, öğrencileri karşılayarak yardımcı oluyor. Bayburt’a yeni gelen öğrencileri şehir hakkında bilgilendiren Ak Gençler, öğrencilerin sorduğu sorulara içtenlikle cevap vererek, Bayburt’a yabancılık çekmemeleri için ellerinden geleni yapıyor.

Hoşgeldin Kardeşim, Haydi Gel Bizimle Ol” sloganı adı altında AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından geleneksel olarak organize edilen ve AK Parti Üniversite teşkilatı tarafından gerçekleştirilen öğrenci karşılamaları bu yılda sıcak görüntülere sahne oldu. AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak yapılan karşılama çalışması ile olarak açıklamalarda bulundu.

YABANCILIK ÇEKMESİNLER

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kaymak , “İstedik ki kardeşlerimizin üniversite hayatına attığı ilk adımda belki de ilk defa adım attıkları şehrimizde yabancılık hissetmesinler. Bayburt’umuzun ve Bayburtlunun güler yüzü ve sıcaklığını hissetmeleri ve şehrimize kısa sürede adapte olabilmeleri için yanındayız. Otogardaki standımızda bulunan arkadaşlarımız karşılayacak, üniversiteye intikalde ve kayıt işlemlerinde yardımcı olacaklardır” dedi.

MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZ

Öğrencilere hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymak , “Bayburt’un ve Bayburtlunun misafirperverliğini en ince noktasına kadar kıymetli öğrenci kardeşlerimize hissettirebilmek adına teşkilatımız her türlü çalışmayı organize etmektedir. Üniversitemizi kazanan tüm kardeşlerime şimdiden hayırlı olsun diyorum ve ilimizde kalacakları süre içerisinde ev sahipliğine hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.