Arpalı belde teşkilat başkanı Bünyamin Cengiz in açılış konuşmasın da Ak Parti il başkanımız ve yönetim kurullarına beldemize hoş geldiniz diyorum . Vaktinizi fazla almak istemiyor hepinize hayırlı akşamlar diliyorum dedi.
Daha sonra Ak Parti il Başkanı Yusuf Elçi yaptığı konuşmada, "Bugün Arpalı beldemizde istişare toplantısı yapıyoruz. Bu salonda birlik beraberliğimiz ve Ak Partinin güçünü açıkca görüyoruz.
Buraya gelmeden sayın millet vekilimiz Bünyamin Özbek'le görüştüm Arpalı beldemize gideceğimiz söyledim. Sayın milletvekilimiz sizlere selamlarını iletmemi söyledi.
Arpalıya yapılan her hizmetin arkasında milletvekilimz Bünyamin Özbek vardır. Arpalı belediyemizi diğer belediyelerden kesinlikle farklı görmedik diğer belediyelere ne hizmet gitmiş ise Arpalıya'da o hizmet gelmiştir. Belde belediyelerimize çöp toplama aracı verilmiştir araplı belediyesine de aynı araç verilmiştir,.işkur belediyelere işçi vermiştir Arpalı belediyesine de aynı uygulama yapılmıştır. Hiçbir beldemize toki konut yapmamıştır fakat Arpalı beldemize yapmıştır. Arpalının alt yapısının yapımı için ödenek çıkarılmış, sulama kanalları yapımı için ödenek çıkarılmış, tam teşekküllü spor salonu inşaatı devam etmektedir. Arpalı beldemiz Salman Kaş tünelinin bitimiyle daha önemli konum haline gelecektir.
On yıl önceki Türkiye ile şimdi Türkiye çok farklı duruma gelmiştir.
Artık İMF ye borçu olmayan,terörü bitirme noktasına getiren ,dağları delip tüneller yapan ,istanbula 3.köprü ve havaalanı yapan,eğitimde çağ atlayan sağlıkta vizyon değiştiren, barajlar yapan ,duple yollar yapan, Türkiye'yi dünya ekonomisine yön veren bir ülke haline getirip bunda Bayburt ve tüm illerin gelişmesini, sağlayan bir Başbakanımız var huzurlarınızda sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğana ülkemize ve ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.İnanıyoruz ki biz bu birlik ve beraberliğimizle Arpalı belediyemizi tekrar geri alıp hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Ben Arpalı belde eski teşkilatımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür , yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum dedi.