Başkan ÖZBEY, Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa edip, AK Parti Bayburt Milletvekili A. Adayı olan Hacı Bayram KOMAN’ı kendisini çok öncelerden tanıdığını, eğer Allah nasip eder Bayburt Mlletvekili olarak seçilirse Ankara’yı iyi tanıyıp, sürekli Bayburt’la, Bayburtlu için çalışacağından şüphesinin olmadığını vurgulayıp, sendikalarını ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ederek bu yolda başarılar dilediğini söyledi.

AK Parti Bayburt Milletvekili A. Adayı Hacı Bayram KOMAN’da MEMUR – SEN’e bağlı bulunan sendikaların Bayburt Başkanlarından oluşan topluluğa yaptığı konuşmada, Bayburt Milletvekili A. Adayı olduğu şu sırada Bayburt’tan hiç kopmamasına rağmen, kendisini tanımayanlarında var olabileceği düşüncesiyle hem kendisini tanıtma, hem de kısa bir konuşma yapma gereğini duyduğunu vurguladı.

Allah nasip eden de Adaylığı kesinleşirse, Bayburt’un yüzünü değiştirecek çok önemli projelerinden söz edeceğini; ayrıca Milletvekili olduğu sıra kısa aralıklarla vatandaşlarla buluşup, görüş alış verişinde bulunacağının altını çizdi.

AK Parti Bayburt Milletvekili A. Adayı Hacı Bayram KOMAN kısaca kendi öz geçmişini dile getirip, orada bulunan katılımcılarla da birebir görüşüp, kendileriyle sohbet etti.

Bazı sorular üzerine, daha önce Bayburt’ta görev yapmış bulunan Milletvekilleriyle, Belediye Başkanlarına da geçmişte yapmış oldukları çalışmalarından ötürü teşekkür edip, şu anda Bayburt’ta çok sayıda kişinin A. Adayı olmaları durumunu değerlendirirken de, “İnanıyorum ki bu arkadaşların hepsinin Bayburt için güzel düşünceleri vardır; hepsi bu memlekete bir şeyler yapmak istemektedirler..” diye ifade etti.

Koman kendisine bu seçkin topluluğa konuşma, onlarla tanışma fırsatı tanıdığı için MEMUR – SEN Bayburt Şubesi Başkanı Fikret ÖZBEY’e teşekkür etti.