Görev değişimi aşamasında konuşan eski belde başkanı Özcan IRMAK 11 yıldır sürdürdüğüm bu görevde ülkemiz ilimiz ve beldemiz için hayırlı işler yapmaya çalıştık.Artık bu görevi genç arkadaşlarımıza devretmenin zamanı geldi. Görevi devretmemize rağmen partimizin bize vereceği her türlü görevi üstlenmeye hazırız.Yeni yönetim kurulu başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum.

            Merkez ilçe başkanı  Mustafa DAŞTAN ise yaptığı açıklamada öncelikle beledemize ve teşkilatımıza yaptığı hizmetlerden dolayı sayın başkanımız Özcan IRMAK  ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.Yeni başkanımız Bünyamin CENGİZ ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.bu güzel atmosferde gerçekleşen bu görev değişimi bizleri mutlu etmiştir.Özcan başkanımızın dediği gibi partimizin bize vereceği her türlü göreve hepimizin hiç düşünmeden  evet diyebileceğimizi bu salona baktığımızda net bir şekilde görmeniz mümkündür.Buda biz ak parti teşkilatlarının ne kadar birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğinin göstergesidir. Bu minarel de önceki başkanımız Özcan IRMAK ın yeni yönetim kurulunda görev alması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.Biz bu heyecanla beraber ,2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde hiçbir beldemizden ayırt etmediğimiz  ARPALI beldemizin belediyesini alacağımız inancında olduğumu belirtiyorum.

           Daha sonra söz alan  Arpalı belde başkanı Bünyamin CENGİZ Özcan IRMAK başkanımıza beldemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde aldığımız bu görevi aynı şevk ve heyecanla yürüteceğiz. 2014 yerel seçimlerinde AK belediyeciliği beldemize tekrar geri getireceğiz.

Asil üyeler:

1Bünyamin CENGİZ(BELDE TEŞKİLAT BAŞKANI)

2Hüseyin TEKİN

3Köksal IRMAK

4Abdurrahman DEMİREL

5 Yusuf TERZİ

6Erhan KARAHAN

7Mehmet KOSTİK

8Şahin SEVİM

9Aydın KAYMAZ

10Bilgin BOZKURT

11Ahmet BOZDAĞ

12Hacı ALİ POLATTİMUR

13 Orhan YAZ

YEDEK ÜYELER

1Muhammet ERYILMAZ              

2Turhan KOCATÜRK

3Oğuzhan KARAHAN

4A.Hamit KOSTİK

5 Nejmi DEMİREL

6Turgut ERBAY

7Hüseyin YILMAZ

8Nurullah TERZİ

9Temel ŞAHİN

10Avni ARI

11Hanefi TİRYAKİ

12Özcan IRMAK