Ziyarete; Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Tahsin Demir, Bayburt İŞKUR Müdür Yardımcısı Abit Köse, Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Aydın Soysal, Dernek Kurucu ve Onursal Başkanı Murat Dumlupınar ve Engelli Merkezi üyeleri katıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesinin yönetim kurulu ve Engelli Merkezi kursiyerleri Vali Ünlüer’ i sevinçle karşılayarak, sevgilerini çeşitli şekillerde ifade etti. Engelli merkezinde saz kursuna devam eden kursiyer Şeref Kocabaş “Züleyha” isimli parçayı çaldığı saz eşliğinde Vali Ünlüer’e seslendirerek yoğun alkış ve tebrik aldı.

Gerçekten hepinize teşekkür ediyorum, güzel bir çalışma örneği sergilemişsiniz açıklamasını yapan Vali Ünlüer;

“Hem büro eleman kursu, hem müzik aletlerinin çalma ile ilgili, arkadaşlarımızı topluma kazandırma projesi çok daha güzel bir proje, bizde destekliyoruz. Hepimiz beraber olacağız toplumun her alanında , engellilerle ilgili hazırlanan kitabı inceleyeceğim Bayburt’ta engellilerle ilgili olarak yedi yıllık sürede biz uyum sağlamış mıyız, ne eksiğimiz var onlara bakacağız inşallah onu da tamamlayacağız.

Öğretim Görevlisi arkadaşımız izah etti biraz eksiğimiz var. İnşallah bizde bu eksikleri tamamlayacağız, hepinize teşekkür ediyorum sağ olun.”

Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi tarafından bugüne kadar yürütülmüş projeler hakkında Proje Koordinatörü Mutlu Adak tarafından bilgi verilerek, şuanda İŞKUR Müdürlüğü ile yürütülen proje hakkında Vali Ünlüer’e bilgi aktarıldı.