Bayburt Devlet Hastanesinde Hasta yatağında tedavi görürken aylık karar belgelerini elden alan sigortalı Binali YAZICI bu hizmetin ayağına kadar getirilmesinden dolayı yetkililere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Aylık Karar belgesini Oğlunun elinden aldı.

Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde 10.10.2011 tarihinde memur olarak göreve başlayan personel ikamet adresinde MOBİL SGM aracında Emekli aylığı bağladığı babası Zarif DEMİREL ‘e aylık karar belgesini elden teslim etti.    

İkamet adresinde aylık karar belgelerini oğlunun elinden alan Zarif DEMİREL bu hizmetin ayağına kadar getirilmesinden dolayı yetkililere teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Aylık bağlama işlemlerine Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit KARACA, Demirözü Kaymakamı Haktan GÖKÇEKUYU, Bayburt Devlet Hastanesi Genel Sekreteri Dr.Hulki AŞIR, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal BAŞER, TRT ve yerel basının mensupları katıldı.

Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit KARACA, Sosyal Güvenlik Kurumunun Teknolojiyi en iyi kullanan Kurumlar arasında yer aldığını vurgulayarak, Sosyal güvenlik hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmesini 173 ülke arasında ilk sıralarda yer almasının gurur ve mutluluk verici olduğunu belirtti.

Demirözü Kaymakamı Haktan GÖKÇEKUYU, Bu hizmetlerin daha ileri taşınarak devam etmesinin vatandaş memnuniyetini artıracağını ifade ederek SGK çalışanlarımıza teşekkür etti.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal BAŞER ‘de MOBİL SGM aracı ile İlimizde Sosyal Güvenlik Hizmetlerini Mahalle ve Köylerde vatandaşın ayağına kadar götürdüklerini ifade ederek, Kamu kurumu olarak Dünyada ilk kez böyle bir hizmeti vermekte öncülük yapmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Desteklerinden dolayı Vali yardımcımıza ve Kaymakamımıza teşekkür ederim dedi.