Bugün burada toplanmamızın sebebi,

Üyelerimizin herhangi bir banka şubesinden çekmiş oldukları kredi nedeniyle kesilen dosya masrafı, Komisyon ücretinin iadesi için Sağlık-Sen Avukatlarımız aracılığıyla dava açılacak dava masraflarının tamamı Avukatlarımız tarafından karşılanacak ve kazanılan ücretlerden avukatlarımız tarafından hiçbir kesinti yapılamayacaktır.

Değerli Arkadaşlar,

Sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar, üyeyi merkezine alan, temsil etmiş olduğu kitlenin hak ve menfaatlerini ön planda tutan bir sendikal anlayışı temsil ettik.   

            Toplumsal meselelere duyarlı bir sendikal anlayışla hareket eden Sağlık-Sen’imiz bu milleti millet, bu toprakları vatan yapan değerleri kendi değerleri olarak kabul eden bir felsefeyle yoluna devam etmektedir.  

      Genelde tüm çalışanlar, özel de ise sağlık çalışanlarının temsil etmiş olduğu kitlelerin özlük, sosyal ve ekonomik haklarının kazanılması ve kazanılmış olan haklarının muhafazasını üstlenmiş bulunuyoruz.                                                                                                               

                    Sendikal olarak, sadece eleştirmek değil, çözüm önerileri sunan, çalıştığımız kurumların daha iyi hizmet sunabilmesi için katkı sağlayan bir sendikal anlayışı temsil ediyoruz.                                

                 Sağlık-Sen çözümsüzlüğe terk edilmiş, birçok sorunu çözüme kavuşturma adına mücadelesini sürdürürken elde ettiği kazanımlarla da, hizmet kolumuzda geçmişin kötü sendikal tecrübelerinin sağlık ve sosyal hizmet çalışanları üzerinde oluşturduğu güven bunalımının izlerini de yok etmektedir.

Değerli Arkadaşlar……..

Artık sağlık çalışanları ümitsizliği değil, daha güzel günleri, mutlu yarınları düşünecek, geleceğin peşinde olacaktır.

Sendikal olarak Sağlık İş kolunun Türkiye genelinde en başarılı olan ekipleri arasında Bayburt Sağlık –Sen ‘de var. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen Sağlık-Senşube yönetim kurulu üyelerimizi ve iş yeri temsilcilerimizi, ilçe temsilcilerimizi tebrik ediyorum.

Üyelerimizden aldığımız güçle; üyelerimiz, vatandaşlarımız ve ülkemiz için yapmış olduğumuz mücadele kararlılıkla sürecektir.

Diyor ve sözü Sağlık-Sen Şube Avukatımız Şenol YILMAZ ve Avukat Hamdican YILMAZ Beye bırakıyorum.Üyelerimizin bu konuda ki soruları cevaplayıp yasasl ve hukuki boyutları hakkında bilgi verecekler şimdiden kendilerine böyle bir çalışma da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Avukatlarımızda Sağlık-Sen ve böyle organizeli bir ekiple çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.Sağlık-Sen üyelerinin hangi konuda bize ihtiyaçları olursa kendilerine zevkle yardımda bulunacaklarını söyledi.üyelerimizden bir kuruş masraf talep etmeden, tüm süreci takip başından sonuna kadar takip edeceklerini söyledi. Toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanı