12 Mayıs Pazar günü Gençosman Stadyumu’na ‘SGK’ya kayıtlı ol; kaygısız ol, Geleceğiniz İçin Sosyal Güvencenize Sahip Çıkın, Sağlıklı Beden İçin Spor Sağlıklı Gelecek İçin Sosyal Güvenlik, Bugünden Yarına Güven Kapısı’ gibi pankartlar astılar.

13 Mayıs Pazartesi günü SGK binası önünden başlayan yürüyüşün ardından SGK çalışanları Atatürk Meydan’nda Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.  SGK heyeti daha sonra Bayburt Valisi Hasan İpek’i ziyaret etti.

SGK İl Müdürü Bilal Başer, Müdür yardımcıları Şamil Kurt ve Macit Gülseven ile icra memuru Zeliha Canbal’dan oluşan kutlama komitesi, Vali Hasan İpek’i makamında ziyaret etti.

Günün anısına Vali İpek’e çiçek takdim eden heyet, hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında da Vali İpek’i bilgilendirdi.

Ziyaretler daha sonra İl Jandarma Komutanı Jan.Alb.Hacı Demirezen’i ziyaret ederek Demirezen’e SGK kokartı taktı.

Ardından Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı ziyaret eden heyet burada Başkan Polat’a da çiçek takdim ederek SGK kokartı taktı ve Başkan Polat’la makamında bir süre görüştü.

Ardından Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun, Aydıntepe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil’i ziyaret ederek çiçek takdim etti ve SGK kokartı taktı.

14 Mayıs Salı günü sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden heyet ilk önce Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek çiçek takdim ederek SGK kokartı taktı.

Daha sonra Ahmet Yesevi İlkokuluna geçen heyet Sosyal Güvenlik Serisi: 2 Güven İle Sağlıklı Emeklilik kitabı yanısıra kitap, blaknot, balon ve kalem dağıtımı yaptı. Ardından Bayburt SGK İl Müdürü Başer, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ile birlikte okulun bahçesine ağaç dikti.

Aydıntepe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil’in ziyaretinde sonra Aydıntepe Çok Programlı Lisesi’nde bilgilendirme sunumu yapan heyet  ödül verdikten sonra kalem ve blaknot dağımı yaptı.

Ardından kamu sendikalarının Bayburt il şubeleri ziyaret edildi.