Öncelikle sayın valimizi ziyaret edeceğim. Daha sonra hizmet politikamız olan vatandaş memnuniyetini gerçekleştirmeye çalışacağız. Vatandaşımızın polise olan güvenini devam ettireceğiz. Mevcut olan huzur ve güveni daha ileri götürme çabası içerisinde olacağız. Ayrıca vatandaşımızın ayağına giderek onlarla sohbet edeceğiz. Onların düşünce ve önerilerini alacağız. Bunlar Bayburt’un iyiliği ve güzelliği için olacaktır.        

    Emniyet Müdürü Aydoğan “Bayburtlular şahsıma ve teşkilatıma güvensinler. Bizlere yardımcı olsunlar, bizler onlara bir telefon kadar yakınız. Her ortamda problemlerini bizlere aktarabilirler. Kapımız ve Telefonlarımız onlara 24 saat açıktır” dedi.

CELAL AYDOĞAN KİMDİR?

1954 Yılında Ankara ili Polatlı ilçesinde doğdu.1972 yılında Polis Kolejini, 1975 yılında da Polis Akademisi’ni bitirdi. İlk görevine yine 1975 yılında Zonguldak ilinde Komiser Yardımcılığı rütbesi ile başladı. Daha sonra Kırşehir ilinde Komiser Rütbesi ile Erzincan ilinde Başkomiser Rütbesi ile Konya ilinde Emniyet Amiri ve Şube Müdürü rütbesi ile Şanlıurfa ilinde Şube Müdürü ve Emniyet Müdür Yardımcısı rütbesi ile daha sonra da Ankara ilinde Emniyet Müdür Yardımcısı rütbesiyle görevler yaptı.

           En son Burdur İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Celal Aydoğan evli ve 2 çocuk babasıdır.