Terörist İsrail’in bombardımana tuttuğu Gazze’de, insanlar her şeye muhtaç.  Şehit ve yaralı sayısı sürekli artmakta, Filistinli kardeşlerimizin can ve mal güvenlikleri yok.  

Gazze’deki tüm hastaneler dolu, doktorlar tıbbî malzeme sıkıntısı çekiyor, elektrikler kesik bu nedenle hastanelerde tıbbî cihazlar çalışmıyor, ameliyatlar yapılamıyor; günlük hayat adeta durmuş durumda.

Gazze’de Siyonistlerin saldırıları sonrasında yaşanan insanlık dramı için 750 bin TL’lik yardım bütçesi ayıran Yardımeli Derneği, Gazze’deki Ofisimizde bulunan ekiplerle birlikte şehit ve yaralı aileleri başta olmak üzere Gazzeli kardeşlerimize ilaç, gıda, battaniye ve acil yardım malzemeleri ulaştırdı.

Ayrıca Yardımeli Derneği Gazze’de yaşanan saldırılar sonrasında  

  • Tüm şehit ve yaralı aileler, Kardeş Aile Projesi kapsamına alınacak (Kardeş Aile Formu)
  • Saldırılarda evleri yıkılan ailelere 1/bir yıllık kira yardımı yapılacak.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız ve Gazze’deki yardımları yürüten Yardımeli Derneği Gazze Ofisi sorumlusu Hani el-Ağa:“Terör devleti İsrail, Gazze’yi bombardımana tutmakta; masum ve sivil insanları katletmektedir. Gazze’de, neredeyse hayat durmuş durumda, insanlar her şeye muhtaç.  Mevcut Kardeş Ailelerimiz için gerekli ödemeleri yaptık. Şehit ve yaralı ailelerini ziyaret ettik ve onları inşallah Kardeş Aile Projesi kapsamına alacağız. Yaklaşan kış ve soğuk havayı göz önünde bulunduran Derneğimiz, ihtiyaç sahiplerine gıda, battaniye ve temel ihtiyaç malzemeleri dağıttık” dedi.

         Bağış yapmak isteyen bağışçılarımız:

  • Banka hesaplarımızdan
  • Web sitemizden kredi kartıyla
  • Derneğimize gelerek makbuz karşılığında
  • Tüm operatörlerden GAZZE yazıp  4031'e SMS göndererek 5 TL bağışta bulunabilirler