Vali İpek, ziyareti sırasında BGC Başkanı Yaşar Yıldız ve cemiyet yönetim kurulu, yaygın ve yerel medya temsilcileri tarafından karşılandı.

         Ziyareti sırasında bir açıklama yapan Bayburt Valisi Hasan İpek, 1,5 yıllık idarecilik döneminde Bayburt’taki basından memnun olduğunu ifade etti.

              Bayburtlulardan da çok memnun olduğunu vurgulayan Vali İpek, " En az Bayburt’un 5 katı nüfus dışarıda bulunuyor. Çok canlı bir medyamız var. Bu nüfus bunları takip ediyor. Bayburtlular memleketlerine çok düşkün. Sürekli haber almak istiyorlar. Onu da siz yazılı medyayla, internet medyasıyla sağlıyorsunuz. Hepiniz Bayburt’taki güzellikleri ortaya koymaya çalışıyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyor, bol kazançlı, bol haberli bir yıl diliyorum. "dedi.

           BGC Başkanı Yaşar Yıldız ise gazeteciler gününde kendilerini yalnız bırakmadığı için Vali İpek’e teşekkür etti. Bayburt’taki basının yerel bir basın olarak her şeyi Bayburt açısından baktığını belirten Yıldız, " Arkadaşlarımız Bayburt’un aleyhine olabilecek hiçbir şeyi yazmadığına inanıyorum.

              Bayburt’ta karalama yapan, bunu da ticarete dönüştüren bir arkadaşımın da olmadığını biliyorum.  Bayburt’ta arkadaşlarımız hep güzeli yansıttılar. Bize verdiğiniz destekten dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz."dedi




Bayburtgündem Gazetesi Çalışanları olarak açıklamanıza Çalışanlarımız adına Teşekkür ediyoruz.