İlk yarıyı 6 puan farkla lider bitiren Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor hafta sonu ligin en zor deplasmanlarından bir olan Tunceli’de oynanacak Dersim Spor maçı öncesi son idmanını bugün yaptı.

 

Devre arası ara transferde eski oyuncumuz Fatsa Spordan  Gökhan Özkan ve Dersim Spor’dan Uchechukwu Victor Odımba’nın da katıldığı idmanda son durumu değerlendiren Bülent Topzuoğlu, takımın form durumunun iyi olduğunu ve Dersimspor karşısında istedikleri sonucu alacaklarına inandığını söyledi.

 

"İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALACAĞIZ"

 

Dersimp spor’un devre arasında 6 yeni transfer gerçekleştirdiğini, sentetik ve küçük bir sahada oynayacaklarından dolayı kaygılarının olduğunu belirten Topuzoğlu, “Dersim tamamen kapalı kutu bir takım. 6 tane iyi transfer yaptılar. Onun için son durumlarını bilemiyoruz. İlk yarıda pek başarılı olmadılar ama şimdi onlarda iyi takviyeler yaptılar. Onlarda lig ikinciliğini kovalıyorlar. Zor bir maç olacak. Sahaları sentetik ve sentetik saha da bizi kabûsumuz. Takımızın form durumundan çok umutluyuz. Sakat oyuncumuz yok. Allah kısmet ederse oradan da istediğimiz sonucu alacağız” dedi.  

 

"2 TAKVİYEYİ YETERLİ GÖRDÜK"

 

Açıklamasında yeni transferlere de değinen Topuzoğlu, “Geçen seneden Gökhan Özkan vardı. Takıma çok faydalı olmuştu, tekrar takıma kazandırdık. İkinci yarıda özellikle iç sahada çok işimize yarayacağına inandığımız forvet arkadaşımız Uche ile anlaştık. 2 takviyeyi yeterli gördük. Takımımızın her mevkisinde fazladan oyuncumuz var, bir tek sol bek Süleyman’ın alternatifi yok, Allah Süleyman’a sakatlık vermesin diyorum” ifadelerini kullandı.

 

“İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

 

Takım kaptanı Erhan Namlı ise, şampiyonluk hedefine ilk yarıda yaklaştıklarını ve 2. yarıya Dersimspor maçıyla iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Kamp döneminin iyi geçtiğini, yeni transferlerin takıma güç kattığını ifade eden Namlı, “Allah’ın izniyle Dersim deplasmanında iyi başlayıp, şampiyonluğa lig sonunda ulaşmayı hedefliyoruz.. Bunu başaracağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Lig sonuna kadar biz desteklemeye de devam etsinler” şeklinde konuştu.  

 

ŞENTÜRK'TEN TÜM BAYBURTLULARA  TEŞEKKÜR

 

İdmanları yakından takip eden ve takımın her türlü sorunuyla bizzat ilgilenen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Başkanı Hikmet Şentürk ise, yeni transferlerin takıma büyük katkı kazandıracağını belirterek, “Ligi şampiyon olarak bitireceğiz inşallah. Play-of maçlarında da başarılı olup profesyonel lige çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Sezon başında taraftar kart alarak takıma destek sunan tüm taraftarlara teşekkür eden Şentürk, önümüzdeki yıl daha güzel tribünler oluşturmak için uğraştıklarını söyledi.

 

Şentürk, ilk devrede takıma destek veren herkese tek tek teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi:

 

“İlk yarıda desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz  Bünyamin Özbek’e, Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk ve Bayburt Grup ailesine, Valimiz Mükerrem Ünlüler ve çalışanlarına, takımızın As Başkanı Hakan Kobal’a, Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat ve çalışanlarına, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak ve meclis üyelerine, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan ve çalışanlarına, tüm siyasi partilerimize, Bayburt Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ve yönetim kurulu üyelerine,İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ve mesai arkadaşlarına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Şube Müdürleri Ahmet Karslıoğlu, Şerif Bayram ve çalışanlarına, İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek ve 112 acil servis ekiplerimize, ASKF İl Temsilcisi Mete Türker’e, Futbol İl Temsilcimiz Adem Köse’ye, tüm basın mensuplarına, her yerde desteğini esirgemeyen ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza, takımımızın başarısının mimarları olan ve mesailerini harcayan yönetim kurulu üyelerimize, stadyuma reklam vererek maddi desteklerini esirgemeyen sponsorlarımız; Kardelen Süt, Yolcu Grup, Keskin Grup, İstikbal Kayseri Şükrü Boydak ve Boydak ailesine, Yumak Centrum, Kobaloğlu Mobilya, AS Bayburt Seyahat, Lüks Bayburt Seyahat, Bilen Yapı, Özbek Yapı, Özbekoğlu Ticaret, Yılmazlar Mühendislik, Çoruh Yapı Denetim, Bayburt Lokantası, Camadan İnşaat, Uzmanlar Özel Eğitim Kurumu, Kırali Petrol, Beyazıt Mermer, Tayyip Kömür Yaşar Çalışkan’a, SLN İnşaat Lokman Salman’a,BİMPAŞ A.Ş Yaşar Güneş’e, Net Çelik Neşet Akgün’e, Erkut İnşaat Hüsamettin Venedik’e, ayrıca iş adamlarımız Yıldıray Kılıç ve Pendik Spor Kulüp başkanlığını da yürüten Sami Bayram’a ve kalbi Bayburtspor için atan il içinde ve il dışında yaşayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.”