Genç Osman Stadyumunda yapılan idmanlar kıran kırana geçerken Teknik Sorumlu Bülent Topuzoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kobal yüksek idman temposu ve futbolcuların çalışma arzusu ve hırsından oldukça memnun olduklarını belirtiyorlar.

“Biz bu yola baş koyduk 3 lig gelecek.”

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor’un Bayburt’taki 13 yıllık profesyonel kulüp hasretine son verilmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Futbol Şubesi Sorumlusu Hakan Kobal, “Henüz ligin başındayız. Şu an ligde lider konumundayız ve bu liderliği lig sonuna kadar devam ettirmek arzusundayız. Taraftarlar şuna inansın, bu takımı iyi günler bekliyor ve biz 3 lige çıkacağız.” şeklinde konuştu.

Bayburt Group Özel İdare Gençlik Spor Teknik Sorumlusu Bülent Topuzoğlu ise “ biz takım olarak ligde istediğimizi elde etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.Lig oldukça uzun bir maraton ve Futbol da kesin bir sonuç olmaz.Maçlar da mutlaka 3 ihtimalli sonuçlar elde edilir ama bu takım bu yola baş koymuş ve bu uğurda her engeli aşmaya azim ve kararlılık içindedir.

Her maçımızı Final gibi görüyor ve ona göre hazırlanıyoruz. Bu maçlarda bizleri yalnız bırakmayan Yönetim Kurulumuza, Bayburt’un cefakâr taraftarlarına ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”