Bayburt’un yeşil yüzü olarak gösterilen Aslandağı Vilayet Ormanı’nda 2009 yılında oluşturulan 650 dekar alana sahip Polis Ormanı’na 2 bin fidan dikildi.

Emniyet teşkilatı mensupları ve Polis Okulu öğrencilerinin katıldığı ağaçlandırma programına Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Tahsin Demir, Konursu Belediye Başkanı Osman Karabulut ve Bayburt Ağaçlandırma Şefi Yaşar Arısoy katıldı.

İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, "Aslandağı mevkiinde bize ayrılan alanı  tamamen ağaçlandıracağız. Bugün bizde birer ağaç diktik. Artık Bayburt’ta dikili birer ağacımız var. Bugün görünen bu manzara çok güzel. Burayı oluşturanlardan Allah razı olsun. Biz Polis Okulu ile birlikte buranın bakımını da üstleniyoruz" dedi.

PMYO Müdürü Tahsin Demir ise ağaç dikme işini Bayburt her yerinde gerçekleştirebileceklerini vurgulayarak, "Gerçekten bu konuya biz canı gönülden destek veriyoruz. Sadece burada değil Bayburt’un her yerinde yeşillendirmeyi ele alacağız. Toplumun bilinçlenmesi adına, öğrencilerin bu konuda bilinçli olması adına, hem doğamıza, hem çevremize faydamızın olması adına bu işi sürekli yapacağız inşallah" diye konuştu.