Bayburt’un ilk özel eğitim okulu olacak özel iffet koleji Kurucu Müdürü Bekir Saliç her şeyden önce Eğitim Öğretimin samimiyet,  özveri, gayret ve heyecan istediğini kaydetti.

Saliç, Özel İffet kolejinde Kurucu Müdür olmanın kendisi içinde bir bahtiyarlık ve mutluluk vesilesi olduğunu ifade ederek , “Bizler eğitim öğretimin ne demek olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Okul sadece bir öğretim yeri değil, aynı zamanda bir eğitim yeridir. Bizim eğitim kadromuzda bu eğitim öğretim için gerekli donanıma, ahlaki, milli ve manevi değerlere sahiptir. Bu hususta kendi üzerimize düşeni yapacak ve çevremize örnek olacağız” dedi.

Özel İffet Kolejinin Eğitim Öğretim faaliyetlerinin yanında sosyal faaliyetlerede önem vereceğini ifade eden Bekir saliç, “bunlar çevre ile etkileşim, örencilerle sosyal kulüplerde etkinlikler yapma veliler ile sürekli ve sıkı diyalog içerisinde bulunmak alanında uzman eğitimciler ve pedagoglar ile velileri buluşturarak örencimize ulaşmada daha etkili bir yöntem kullanacağız” diye konuştu

Bekir saliç 2012-2013Eğitim Öğretim yılında faaliyetlerine başlayacak özel iffet Kolejin Ana Okulu, 1,  2 ve 3’üncü sınıf olmak üzere dört şube ile eğitim faaliyetlerinin başlayacağını söyledi.  Saliç konuşmasını şöyle sürdürdü;” bunu için okulumuz bütün donanımı ile hazır ve Eğitim öğretim açısında çocuklarımızın bütün duyularına hitap edecek yapıya sahiptir.  Okulumuzda öğrencilerimize yönelik öğlen yemeği, Ana sınıfı öğrencilerimize de kahvaltı verilmektedir. Kayıtlarımız hala devam etmektedir. Günlük ders saati 8 ders saati üzerinden yapılacaktır. Okulumuza ulaşım servislerle yapılacaktır.  Beden eğitimi, resim, müzik gibi dersler de branş hocaları tarafından verilecektir. Özellikle İngilizce dil eğitimine ağırlık vermekteyiz.   Ana sınıfında 3,bir, iki, üçüncü sınıflarda 5 saat İngilizce eğitimi verilecektir. Özel İffet Koleji Bayburt’umuza hayırlı olsun.” diyoruz

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız “ Böyle bir kolej Bayburt’a gerekliydi. Bayburtlu bekliyordu. İnşallah Bayburtlunun beklentisine, arzusuna cevap vermiş olur” dedi.