Ankara’daki 20 Bayburtlu derneğinin Gölbaşı Bayburtlular Derneği’ndeki toplantısına katılan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Ankara’daki Bayburt derneklerinin her ay bir araya gelerek yapmış oldukları toplantının takdire şayan bir buluşma olduğunu söyledi.

 

Ankara’daki derneklerin bu ay ki toplantılarına katılarak Bayburtlular ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade Milletvekili Özbek, birlik, beraberlik ve dayanışma adına yapılan bu toplantıların devam etmesi dileğinde bulundu.

 

Ankara Gölbaşı Bayburtlular Derneği Başkanı Yüksel Kaymak ise periyodik aralıklarla yaptıklarına toplantılara Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’in katıldığını belirterek Bayburt dernekleri adına kendisine teşekkür etti.

 

Milletvekili Özbek’in toplantıya katılarak kendilerini onurlandırdığını dile getiren Kaymak, " Gurbetten sılaya bakmak ve buradaki birlik ve beraberliğimizin kenetlenmesi bu toplantılarla gücümüze güç katıyor. Toplantılarımıza Bayburt kültürü ve değerlerini konuşarak bunları yaşatmaya çalışıyoruz. Bayburt adına gurbette projeler üretmenin gayretindeyiz. Bayburt’ta sonbaharda 10 bin ağaç dikmeyi planlıyoruz"dedi.

 

Toplantı renkli ve coşkulu anlara sahne oldu.