012 Bayburt İçin Altın Yıl Olacaktır

Bayburt Belediyesi yaptığı hizmetlerle, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın daha önce ifade ettiği “2012 yılı Bayburt için altın yıl olacaktır” sözünü havada bırakmadı. Bayburt’u bir marka şehir haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayburt Belediyesi bu yolda emin adımlarla hedefine ilerliyor.

 

Ramazan ayı başlarında Hoca Ahmet Yesevi caddesini örnek cadde konumuna getirmek amacıyla çalışmalarını başlatan Bayburt Belediyesi 3 hafta gibi kısa bir sürede cadde üzerindeki tüm problemleri çözerek amacına ulaşmış oldu.

 

Hummalı Çalışmalar Kısa Sürede Meyvesini Verdi

Yapılan çalışmaların meyvelerini vermeye başladığı bu günlerde Hoca Ahmet Yesevi, Kazım Köklü, Fabrika, Nevzat Karaoğlu ve Şair Zihni caddeleri, şehrimizi görmek istediğimiz noktaya taşıma hedefinde merkez konuma gelerek, Bayburt’un vitrini haline geldi.

 

Kısa bir sürede toplam 5 caddenin problemlerini çözüme kavuşturan Bayburt Belediyesi, bu caddelerde alt yapı, zemin, kaldırım ve ışıklandırma gibi yıllardır sorun yumağı haline gelmiş problemleri çözüme kavuşturdu. Esnaf da bu sayede rahat bir nefes almış oldu.

 

Bayburt’u Marka Şehir Haline Getireceğiz

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat yapılan çalışmaları değerlendirerek, “Biz belediye olarak halkımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Daha önce söylediğimiz gibi bir hedefimiz vardı: ‘Bayburt’u marka şehir haline getireceğiz’ dedik. İşte yaptığımız bu çalışmalar önümüze koyduğumuz bu hedefe emin adımlarla yürüdüğümüzün göstergesidir. Belediye olarak bu doğrultuda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yapacağımız çalışmalarla Bayburt’umuzu daha da güzel bir hale getirmeye gayret göstereceğiz.” dedi.

 

Başkanımız Polat, Belediye Çalışanlarına Teşekkür Etti

Belediye Başkanı Polat, 5 cadde üzerindeki çalışmaları oldukça kısa bir sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunan Belediyemiz ekiplerine de teşekkür ederek, “Şu anda profesyonel bir iş yaptık. Gayet de olumlu tepkiler aldık. Yapan da güzel yaptıran da güzel bu şekilde devam ettikçe alkışlanmaya devam edeceğiz. Yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum, iyi çalışmalar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.