Türk Boks Milli takım antrenörü Seyfullah Dumlupınar ve milli boksörümüz Önder Şipal ve Onur Şipal ile birlikte coşku ile karşılanırken duygulu anlar yaşandı.

Antrenör Seyfullah Dumlupınar, “Altın kemeri ve olimpiyat vizesini alacağımıza söz vermiştik ve Bayburt her şeye layık ve bizler bunun için varız Bayburt’umuza yakışanı yaptık. Buradaki karşılama töreninden çok duygulandım. Konuşurken güçlük çekiyorum. Herkesten Allah razı olsun, dedi.

Onur Şipal, ” Maçlara nasıl hazırlandığımızı basın olarak sizler yakından takip ediyorsunuz. Ağır antrenmanlar yaparak final maçına hazırlandık ve dediğimizi Allahın izniyle gerçekleştirmiş olduk. Beni destekleyen herkesten Allah razı olsun iyi varsınız” ifadelerini kullandı.

Önder Şipal, “Sporda başarılar maddi ve manevi destekler olmadan olmadığını defalarca vurgulamıştık. Bu konularda herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Bizler final maçına gitmeden önce bize Maddi ve Manevi desteğini sunan “ Bayburt Grup” destekleyici oldu kendilerine teşekkür ediyoruz. Bayburt halkı da bizlerden dualarını esirgemediler herkesten Allah razı olsun. İnşallah Olimpiyatlardaki maçlarla da bu başarıyı süsleriz” diye konuştu.