Milletvekilimiz Bünyamin Özbek, 90 dakika boyunca izlediği maç sonunda soyunma odasına inerek teknik heyeti ve sporcuları tebrik etti.

Maç sonu burada yaptığı açıklamada Milletvekilimiz Özbek, " Öncelikle yönetim kurulunu, teknik heyeti, sporcuları ve taraftarlarımızı kutluyorum. Bu gün Araklıspor maçını 2-0 kazandık. Mutluyuz. Önümüzde 3. Lig gibi bizim için önemli bir hedef var. Hedefe doğru ilerliyoruz. Şehir bu hedefe inanmış ve kilitlenmiş durumda. Yönetim kurulu zamanlarından fedakârlık yaparak 3. Lig hedefinde yılmadan çalışıyor. Teknik heyet ve sporcular inançlarını kaybetmezlerse başarının geleceğine inanıyorum. Bugün Genç Osman Stadyumu’nda Gadalar ve Kurukafalar grubunun birlikte hareket etmesi Spor Toto 2.Lig takımlarının maçlarında bile bu atmosferi yaşatmıyorlar. Özellikle tüm taraflarımıza teşekkür ediyorum"dedi.

Geçen haftaki talihsiz mağlubiyete de değinen Milletvekilimiz Özbek, " O mağlubiyetin ardından gelen bu galibiyet anlamlı oldu. Artık bütün maçlarımızı kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini umarak Genç Osman Stadyumu’nda şampiyonluk kupasını kaldırmak en büyük hayalimizdir" diye konuştu.