Bayburt Milliyetçi hareket Partisi Milletvekili adayı Dr.Karabey kadri Karaoğlu ve Bayburt Milliyetçi hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Burç İstanbul Gaziosmanpaşa'da yapılan stk buluşmasının ardından Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bahçelievler Şubesini ziyaret etti.Bayburt Kültür ve yardım Derneği Bahçelievler Şube Başkanı Savaş Mercimek ve Dernek yönetimi Mhp Milletvekili adayını hemşerilerimizle istişarede bulunmalarını sağladılar.

Karaoğlu Dernekte hemşerilerimizden 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisine destek olmalarını istedi.Hemşerilerimizin Bayburt'la alakalı sorunlarını dinledi.Bayburt Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Burç Hemşerilerimize hitap ederek Bayburtta değişim zamanının geldiğini ifade etti.

Şirinevler de esnaf ziyaretlide yapan Karaoğlu,Kocasinan Futbol sahasında Bayburt Kültür ve yardım Derneği Köyler arası Futbol turnuvasında hemşerilerimiz  ve futbolcularla bir araya geldi.

Karaoğlu ziyaretlerin ardından Kalecik Köyü Eski Dernek Başkanı İmdat San'ın oğlunun Avcılardaki düğününe katıldıktan sonra Bayburt'a döndü.