Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, öğretmen ve öğrencilerin takip ettiği yarışmada 11 öğrenci jüri karşısında 1 olabilmek için ter döktü. Mehmet Akif’in 9 Şiirinin okunduğu yarışmada 1. Murat Mert Selvi, 2. Buğra Kemal Solakoğlu 3. ise İsmail Hakkı Aktaş oldu.

Ziyadesiyle Memnun Oldum

Yarışmanın ardından öğrencilere hitap eden Başkan Memiş ‘’Akif’in Şiirlerini okuyorken lütfen anlamaya çalışın. Çok şey kazanacağınızı, çok şey kazanmış olduğunuzu o zaman anlayacaksınız. Akif’i tanımak, anlamak Akif’in şiirlerinin okunduğu bir yarışmada bulunmak beni ziyadesiyle memnun etti.‘’diye konuştu.

Bu Tür Faaliyetlerin Hepsinde Yanınızdayım

Okul müdürüne ve öğretmenlere teşekkür eden Memiş,  bundan sonrada bu alamda eğitimle ilgili kendi kültürümüzü, irfanımızı öğrenme adına, şahsiyetlerimizi tanıma adına yapılacak tüm yarışmalarda Bayburt Belediye Başkanı olarak ben varım. Bu bizim en asli vazifemiz, sorumluluğumuz. Belediye şehri imar ediyorken eğer o şehrin insanını unutursa, o şehrin insanını ihmal ederse yaptığı bütün çalışmalar boşa gidecektir. Onun için bu tür faaliyetlerinizin hepsinde yanınızdayım.’’ İfadelerini kullandı.

Başkan Memiş’e Teşekkür

İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can ise Belediye Başkanı Mete Memiş’e büyük, küçük demen her türlü organizasyonda yanlarında olduğu için teşekkür etti. Program öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.