Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, Muhasip Hakan Kobal, yöneticiler,Gençlik Konseyi Başkanı Emre Kiki ve Yöneticileri,Teknik Sorumlu Şükrü Kayalı ve Sporcularla bir araya gelen Kuru kafalar Taraftar Gurubu yöneticileri bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karışılacağı Araklı Spor karşılaşmasından bol gollü galibiyet ve başarı istediler.

Taraftar Gurubu sözcüsü Mustafa Akbaş " sizler Bayburt'un takımısınız, her kesim sizden başarı ve 3. lig hedefinizi başarıyla tamamlamanızı bekliyor. Bizler elimizden gelen her türlü desteği size vermeye ve sizlerin başarısıyla da övünmeye hazırız. Taraftarlarımızla beraber centilmence maçları izleyecek bir ortamda sizden üstün başarılar bekliyoruz, Tatlı yiyelim ve maç sonlarında tatlı tatlı galibiyeti kutlayalım" 

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk ise Taraftar Gurubuna teşekkür ederek, her türlü imkânı takım adına sağladığını belirterek" bizler hedefimizde 11 yıllık bir hasreti sonlandırmanın amacı ile bu yola baş koyduk. Takımımıza, Teknik ekibimize ve tüm Bayburt halkıyla bu yola inandık ve baş koyduk ve bu takım şampiyon olacak.

Bizlere desteklerini esirgemeyen Bayburt’un tüm ileri gelenlerine, Valimiz Hasan İpek'eMilletvekilimiz Bünyamin Özbek’eOnursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk’e, Yönetim Kurulu üyelerimize ve bizleri her yerde destekleyen, takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz."

Teknik Sorumlu Şükrü Kayalı ise “ biz 3 lig hedefinden hiçbir şekilde kopmadık ve ayrılmadık, yönetimimiz, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımızla inanarak ve güvenerek belirlediğimiz şampiyonluk amacına ulaşacağız hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın.

 Bu hafta oynayacağımız zorlu Araklı Spor maçında tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum, gelip bizleri centilmence desteklesinler.”dedi