Pazar günü Genç Osman Stadyumunda saat 12: 30 da Kalkandere Sporla oynanacak zorlu maçla ilgili Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Başkanı Hikmet Şentürk “. Bizler 11 yıllık bir hasrete son verme hedefine kilitlenmiş durumdayız. Takımımıza her maç final ve her maç 3 puan hedefidir. Bu Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Kalkandere spor maçı bizler için çok önem taşıyor. Üç neticeli bir maça çıkacağız, ama öncelikli hedefimiz 3 puan alarak zirveye iyice yaklaşmaktır. Pazar günü karşılaşacağımız Kalkandere maçına bütün taraftarlarımızı statta centilmenlik içerisinde Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımıza destek vermeye bekliyoruz.

        Bayburt Grup Özel İdare Spora destek veren başta Milletvekilimiz Bünyamin Özbek’e Valimiz Hasan İpek’e, Belediye başkanımız H.Ali Polat’a bütün kurum amirlerine İl Genel Meclisinin Başkan ve üyelerine ayrıca taraftar guruplarına ve bütün Bayburtlulara,maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk’e , Keskin Gruop, Özkoç Petrol, Krali Petrol, Kardelen Süt, Uzmanlar Eğitim Kurumlarına, Neşet Akgün’e ve ismini sayamadığım birçok kuruluş ve kuruma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

            Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Şükrü Kayalı Bizim için her maç final havasındadır. Çünkü bizim hedefimiz bu ligi en üstte bitirip adımızı Profesyonel Lige yazdırmaktır.

        Kayalı, Zorlu haftalara ve çok mücadele vermemiz gereken bir süreç’e girmeye başladık. Taraftarlarımız deplasmanlar başta olmak üzere hiçbir maçımızda takımımızı ve bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu haftaki Kalkandere Sporla yapacağımız mücadelemize Tüm Bayburt Halkını ve Spor Severleri davet ediyor  ismimize yakışır bir şekilde centilmence mücadele ederek rakibimizi de yenerek 3 puanı hanemize yazdıracağız” dedi.