(BAY-GÜ-KAB) Bayburt ve Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimler Katı Atık Tesisleri Yapım ve İşletme Birliği 2012 2. Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hacı Ali Polat başkanlığında Belediye toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkanı Polat’ın yanı sıra Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, Bayburt İli ile Gümüşhane İli’ndeki ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Bayburt İli, İlçeleri ve Beldeleri ve Gümüşhane İli, İlçeleri ve Belde Belediyelerinin üye olduğu (BAY-GÜ-KAB) Bayburt ve Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimler Katı Atık Tesisleri Yapım ve İletme Birliği toplantısında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Polat,  toplantı vesilesiyle Bayburt ve Gümüşhane ilçeleri ve belde belediye başkanları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  herkese katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Toplantıda, 2013 mali yılı hazırlık bütçesi, birliğin Bayburt Belediyesi’ne olan borcunun ödenmesi ve birliğe borcu olan üyelerin durumu görüşülerek 2013 yılında yeniden değerlendirilmesine karar verildi.