KAĞITHANE ŞOFÖRLER ODASI YÖNETİMİ DAYANIŞMA YEMEĞİ VERDİ..DAVETLİLER SALONA SIĞMAYINCA  İZDİHAM YAŞANDI, AYAKTA KALDILAR..

Kağıthane Şoförler ve otomobilciler odası tarafından düzenlenen dayanışma ve destek yemeğinde verdiği bir mesajın yanı sıra başarılı çalışmaların da karşılığını gösteriyordu. Şirvan Kebap salonu tıklım tıklım dolmuş yaşanan izdihamdan salona giremeyenler, oturmaya yer  bulamayanlar, oda başkanı Akın Atlı’nın ne kadar başarılı olduğunun ve sevildiğinin bir göstergesi oldu.

Yaklaşan kongre nedeniyle üyeleri ile bir araya gelen Şoförler odası başkanı Akın Atlı ve yönetimi yapmış olduğu başarılı çalışmaların ve hizmetin karşılığı olarak verdiği dayanışma yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katılarak adeta izdiham yaşandı. Davetliler salona sığmadı. Belirlenen yeni yönetimin karşısına çıkacak rakibine adeta göz dağı verdi.

Yemeğe Kağıthane kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, Belediye başkanı Fazlı Kılıç, Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli Belediye  başkan aday adayı Kenan Malkoç, Kağıthane bağımsız Belediye başkan adayı Ekrem Şit, Hava limanı taksiciler kooperatifi başkanı Fahrettin Can, Taksiciler platformu başkanı Güneş Taş, Kağthane Birleşik esnaf odası başkanı Ömer Osmanoğlu, Esnaf kredi kefalet kooperatifi başkanı Bülent Kasapoğlu, Trafik denetleme şube müdürü Adnan Koçan, Gümüşhaneliler dernek başkanı Habib Aslan, Bayburt şair Zihan dernek başkanı Osman Öztürk, Özatalar otomotiv İlyas Yavuz, Askar otomotiv (İSTOÇ) genel müdürü Fikret Çelik, Taksi borsa müdürü  Adnan Bölen, Kale ticaret yönetim kurulu üyesi İlbey Beyaz, satış müdürü Gürsoy Atlı, İş adamı Kurban Yazıcıoğlu, Nurettin Yenen,  Kağıthane CHP yönetimi, siyasi parti temsilcileri, taksi durak başkanları, Çevre Minibüs oda başkan ve yöneticileri, Mahalle muhtarları,  şoförler odasının üyeleri ve çok sayıda davetliler katılarak Akın Atlı yönetimine bu zamana kadar destek verdikleri gerekçesiyle, aynı yönetimi Ocak ayı içersinde yapılacak kongrede tekrar destekleyeceklerinin müjdesini verdiler.

MUSTAFA SARIGÜL “BİRLEŞİN” DEDİ..

Proğramın yönetim ve sunuculuğunu tecrübeli Gazeteci ve radyo yorumcusu Adem Coşkunyürek yaptı.   Yemeğe acil olarak ayak üstü katılarak davetlilerle selamlaşan Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül, kısa bir konuşma yaparak, Kağıthane Mahallelerinin isimlerini sayarak sizlere selam getirdim. “Meslek gurupları içersinde şoför esnafımızın kursağından hep helal para geçmiştir. Taksici ve minibüsün başına bir şey geldiği zaman neden oradan geçen biri orada durarak mesleki dayanışmanızı yerine getirmesin. Gücünüz, ilişkileriniz muhteşem olsun. Hepinizden ricam şu birleşin” diyerek acilen salondan ayrılırken o sırada salona Kağıthane Belediye başkanı Fazlı Kılıç, girerek, Mustafa Sarıgül ile göz göze gelmemeye çalıştılar.

AKIN ATLI “BİZİM EN BÜYÜK BELAMIZ VİP TAKSİDİR. BİZ EKMEĞİMİZİ KİMSYE YEDİRMEYİZ.”

 

Şoförler odasının çalışmaları yönetimin göreve geldiği günden bu yana bir sinevizyon gösterileri ile davetlilere anlatılarak gösterildi. Başkan Akın Atlı her zaman olduğu gibi karşısında böyle bir kalabalığı görünce memnuniyetinden çok heyecanlı olduğu gözlendi. Atlı davetliler hoş geldiniz diyerek teşekkür ederek, “Hoşgeldiniz, onur verdiniz, şeref verdiniz. Bu günkü hükümetimizin sayesinde buralara kadar geldik. Ne olduysa bu hükümet sayesinde oldu. Hükümetimize ve başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Taksici esnafıınzın her zaman yanında olduk.  25 tane taksi durağını yenileyerek, modern hale getiriyoruz. Bu konuda Belediye başkanımızın verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın desteği ile sorunlarımızı yetkili makamlara ilettik. Cumhurbaşkanımızla görüştük. Bu bizim için bir iftihar konusu olmuştur. İçişleri bakanımızla görüştük. TBMM başkanı Cemil Çiçek’le görüştük. CHP genel başkanı Kemal Kılıçdadaroğlu ile görüştük. MHP genel başkanı Devlet Bahçeli ile görüştük. Bütün sorunlarımızı kendisine ilettik. Nakliyeci esnaflarımızın sorunlarını da çözdük. Bizim en büyük belamız VİP taksidir. Bunu hep birlikte omuz omuza vererek hep birlikte hareket edebilirsek çözeceğiz ve VİP taksinin kökünü kazırız. Çağlayan meydanında nasıl miting yaptıysak, VİP taksiyle ilgili yapılacak organizasyonlara herkesin gelmesi lazım. Biz ekmeğimizi kimseye yedirmeyiz. VİP’i çözmeden bu iş olmaz. Korsan Taksi ile yasa çıktı, bunu birileri kendilerine mal etmeye çalışıyor. Bunun emeğini verenler belli. ” diyen başkan Akın Atlı, Kağıthane Belediye başkanına taksicilere verdiği destek ve durak yerleri ile alakalı kendisine teşekkür etti. Belediyemiz de bu durakları yenilemeye bize destek veriyor, diyen başkan Akın Atlı, daha çok yapacaklarımız var diyerek yapacaklarını da açılayarak, seçim sürecinde sizden oy isteyenlere ne istediklerinizi ve taleplerinizi bildirin ki, destekleriniz olsun. Trafik sigortalarının pahallı olmasının da en büyük sorun olduğunu açıklayarak, sizleri çok seviyorum dedi.. Taksiciye sahip çıkan KALE ticareti de överek alkışlanmasını istedi. Kağıthane kaymakamı A. Akın Varıcıer’e de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KAYMAKAM VARICIER’DEN DESTEK SÖZÜ..

Yemekte kısa bir söz alan Kağıthane kaymakamı A. Akın Varıcıer,”Sizler bizim şehrimizin gören gözümüzün, işiten kulağımızsınız, sizlerin mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur. Bizlere ne görev düşerse sizlere en üst düzeyde katkı sunacağımıza burada söz veriyorum” diyerek taksi esnafının sorunlarını en kısa zamanda çözülmüş olarak görmek istiyorum diyerek kendisine plaket takdim edildi.

Belediye başkanı Fazlı Kılıç ise, “Toplantınız, geceniz hayırlara vesile olsun. Akın başkan ve yönetimi ile birlikte Kağıthane’de uzun zamandan beri birlikte çalışmaktayız. Her yerde bir araya geliyor, sorunlarımızı dinliyoruz ve görevlerimizi paylaşıyoruz. Önümüzdeki kongre sürecinde güzel hayırlı çalışmalar dikliyorum. Hepinizi kutluyorum. Hayat devam ettiği sürece sorunlarımız da olacaktır” dedi.. Günün anısına kendilerine Şoförler odası tarafından birer plaket takdim edildi.

Taksici camiasına yıllardır emek veren Nurettin Yenen ise Oda başkanı Akın Atlı adına yazdığı bir Şiirini okudu..