Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında hediye ettikleri tekerlekli sandalyeyle engelli kız çocuğunu sevindirdi.  

İlahiyat Fakültesi öğrencileri, yararlı faaliyetlerine devam ediyor. Bayburt il genelinde tespit ettikleri yardıma muhtaç ve engelli vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak, dertlerine deva olmak amacıyla yürüttükleri faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyen üniversiteli gençler, bu kez engelli bir kız çocuğuna tekerlekli sandalye yardımında bulundu. İlahiyat Fakültesi Topluma  Hizmet Uygulamaları dersinin hocası Yrd. Doç. Dr. Yusuf Şen ile birlikte engelli kız çocuğunu evinde ziyaret eden öğrenciler, tekerlekli sandalyeyi aileye bizzat kendileri teslim etti.

Öğrencilerin bu jesti karşısında çok sevinen aile, Yrd. Doç. Dr. Şen’e ve öğrencilere gösterdikleri yakın ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

İlahiyat öğrencileri, periyodik olarak ziyaret ettikleri engelli vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceklerini belirtti.