Belediye Başkanı Polat’ı makamında ziyaret ederek vedalaşan İl Emniyet Müdürü Aydoğan, Bayburt’ta görev yaptığı sürece Bayburt Belediyesi ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirterek, Başkanı Polat’a koordinasyonlu çalışmaları için teşekkür etti. Türkiye’nin en huzurlu şehrinde görev yapmaktan da ayrıca çok mutlu olduğunu dile getiren müdür Aydoğan, Bayburt’tan çok memnun bir şekilde ayrılacağını söyledi. 

Belediye Başkanı Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Celal Aydoğan’ın ilimizdeki asayişin sağlanmasında gayret sarf ettiğine dikkat çekti. Türkiye’nin en huzurlu şehri olan Bayburt’u daha da sağlıklı ve huzurlu kent oluşturma çalışmalarının olduğunu ve bu güzelliklerin korunması yönünde çaba gösterdiğine işaret eden Belediye Başkanı Polat, İl Emniyet Müdürü Aydoğan nezdinde tüm teşkilata teşekkür etti.

Belediye Başkanı Polat, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’a Bayburt taşından üretilmiş Kop Şehitleri Anıtı’nın maketini hediye ederek, başarılı çalışma hayatını emekli olarak sonlandıran İl Emniyet Müdürü Aydoğan’a bundan sonraki yaşantısında ailesi ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmesi temennisinde bulundu.