Bölgesel Amatör Lig (BAL) ikinci yarı heyecanı bugün oynanan maçlarla başladı. BAL Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Bayburt Gurup Özel İdare Gençlik spor, ikinci yarı ilk maçında Kelkit deplasmanında Kelkit Hürriyet spor ile karşılaştı. Zorlu 90 dakika sonrası gülen taraf sarı lacivertliler oldu.

         Kelkit İlçe Semt Sahasında BAL Ligi standartlarına hiç de uymayan bir ortamda saat 12.30’da başlayan maçı Sivas Bölgesi hakemleri Hakan Köse, Ali Murat Kaya, Tolga Dede,Uğur Akgül Hakem Triosu yönetti.

      Kelkit Hürriyet spor karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergileyen ve rakibin ataklarını eriten sarı lacivertliler maçı tek golle kazandı. Devre arasında gerçekleştirilen 6 transferden 5 tanesinin  şans bulduğu maçın tek golü 9. dakikada Volkan ‘dan geldi. 

          Bal Liginin ilk yarısını bir maç eksikle 25 puanla dördüncü sırada tamamlayan takımımız Kelkit deplasmanında aldığı galibiyetle puanını 28’e çıkardı. Sarı lacivertliler bu galibiyetle lider Çayeli ile  arasındaki puan farkını 6'ya indirdi.

          Öte yandan ligin ilk yarısında her iki kulübün isteği ile ertelenen Iğdır Üniversitesi maçı ise hafta içi oynanacak.30 Ocak Çarşamba günü Iğdır deplasmanında Iğdır Üniversitesi ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler, 3 Şubat Pazar günü ise Genç Osman Stadyumunda Çayeli spor’u ağırlayacak.

HAKEMLER: Hakan Köse  (Hakem) * Ali Murat Kaya * Tolga Dede * Uğur Akgül (Dördüncü Hakem)

 

KELKİT HÜRRİYET SPOR: 0 İsak *, Muhammet **, Rıdvan **, Ömer **, Cüneyt*, İsa *( Enes *), Ömer**, Eser *** , Enes**, Veysel *( Ömür * ), Hakan **

 

 

BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE: 1 Sezgin ***, Tayfun **, Süleyman ***, Erkut ***,  Tarık ***, Yahya ***, Erman *** ,Yunus Emre **(Tugay ** ), Volkan ***(Oğuz *), Kenan * ,Ali **(Eser **)

 

 

Gol: Dk.9 Volkan (Bayburt Grup Özel İdare)