8. haftanın ilk karşılaşmasında Cumartesi günü açılış karşılaşmasında Erzincan spor’u deplasmanda 2–1 mağlup eden takımımız, üç puanın sahibi oldu.

 

           Saat 13.30’da Erzincan 13 Şubat Stadı’nda başlayan ve Mustafa Kemal Akyazı, Murat Usta ve Muhammet Şentürk üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, Bayburt’tan gelen taraftarlar destekleriyle Erzincan 13 Şubat stadyumunu “Bayburt” sesleriyle inlettiler.

          Bayburt Grup Özel İdarenin mutlak galip gelerek Şampiyonluk şansını devam ettirmesi, Erzincan Spor’un ise sahasında 3 puan alarak kötü gidişe dur demesi için karşılaşan her iki takımda ilk yarıda istediklerini sahaya yansıtamayarak soyunma odalarına 0–0 sonuçla gittiler.

         İkinci yarıya, gadalar, kurukafalar ve Bayburt’tan gelen yaklaşık 200 kişilik taraftar desteğini alan takımımız ikinci devreye daha hızlı başladı. Dakikalar 52 yi gösterdiğinde topu yönlendiren Kazım’ın, ceza alanına doğru yaptığı ortada topla buluşan Ersin takımımızı öne geçirdi. 0–1

         İkinci yarının son yarım saatinde oyunu soğutan ve yavaşlatan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor takımı sporcuları ev sahibi Erzincan Sporun ataklarına karşılık vermekte zorlanırken ani gelişen bir atakta dakikalar 64. ü gösterirken Mehmet Canla eşitliği sağladılar.

          Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor, mutlak 3 puan isteği ile çıktığı maçta aradığı galibiyet gölünü Tugayın 72. dakikadaki vuruşuyla kazandı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma takımımızın 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi.

            Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat tarafından verilen Otobüs ile desteklerini esirgemeyen Bayburt Grup Özel İdare Sporu her deplasmanda destekleyen taraftarlar yaklaşık 200'e ulaşan sayıları ile maç boyunca Erzincan 13 Şubat Stadında hiç susmadan takımımıza destek verdiler

          Antrenör Şükrü Kayalı, " Rakibimiz Erzincan Spor takım olgusu ile Puan cetvelinde ki yeri pek uyuşmayan oldukça kaliteli bir rakipti. Çok zor olacağını beklediğimiz bir 90 dakika yaşayacağımızı biliyorduk.

         Gadalar ve Kurukafalar taraftar gruplarına çok teşekkür ediyor, bizi her maçta destekleyen Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.