Yemekli toplantıya Bayburt Valisi olarak atanan Yusuf Odabaş,Eski Bayburt milletvekili Bahattin Elçi,Bayburt Kültür ve yardım Derneği genel Başkanı Faruk Kılıçaslan,Bayburt Vakfı Başkanı Şahap Kavcıoğlu,Bayburt Marmara Dernek Başkanı Ali Kemal Birgül,Anadolu yakası Bayburt Dernek Başkanı Lütfü Silo,Bayburt İlçe Dernek Başkanları,Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Dilek Yaz,Genar araştırma şirketi sahibi İhsan Aktaş,Köy Dernek Başkanları,Bürokratlar ve Bayburtlu hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Hüsamettin elçi açılış konuşmasında Bayburt'a sizi sevdireceğiz diyerek Bayburtluların kanaatkar olduğunu ,Devletine Milletine başlılığına vurgu yaptı.Vali beye seslenerek Bayburt un artık Devlet imkanlarından daha fazla yararlanması gerektiğini söyleyerek hayırlı olsun dileklerini belirtti.

Bayburt sivil toplum liderleri de sırayla duygu ve düşüncelerini belirttiler.

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş Konuşmasında yemeğe ev sahipliği yapan Hüsamettin Elçiye Bayburt sivil toplum kuruluşlarıyla kendisini buluşturduğu için teşekkürlerini belirtti.

Yusuf Odabaş Mezhebine ve ırkına bakmadan herkese eşit olarak Devletin yardımını en fakir ,en zelil olana  en kısa sürede ulaştırılması gerektiğini belirtti.

Plaketlerin verilmesinin ardından program sona erdi.