Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Bayburt Üniversitesinin Koordinatörlüğünde yürütülen 3G (Gençlik-Gelişim-Gelecek) projesi kapsamında düzenlenen Bahar Şenliğinin ikinci gününde sahneye çıkan Anadolu-rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent, Suriye, Filistin ve Srebrenitsa’da yaşanan dramları konu alan şarkılar seslendirerek izleyenleri duygulandırdı.Sık sık barış ve kardeşlik mesajları verdiği konserinde, Suriye, Filistin ve Srebrenitsa’daki olayları hatırlatarak, her biri için ayrı ayrı şarkılar seslendiren Haluk Levent’in bu hareketi seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Bayburt Genç Osman Stadında gerçekleştirilen ve soğuk havaya rağmen binlerce kişinin izlediğikonserde eski ve yeni şarkılarını seslendiren Haluk Levent bir ara korumaları yanından uzaklaştırarak seyircilerin arasına girdi. Bir müddet şarkılarını seyircilerin arasında seslendiren Levent izdihamın artması üzerine tekrar sahneye çıkarak konserine devam etti.

Konser arasında cep telefonu ile izleyenlerin fotoğrafını çeken Levent, sahnede kendisini öpmek isteyen hayranlarını uzaklaştırmaya çalışan korumalara da engel olarak hayranlarıyla kucaklaştı.

Konserde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen 3G (Gençlik-Gelişim-Gelecek) Proje Koordinatörü Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İhsan Çubukçu ile Bayburt Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri adına Sosyal Medya Kulübü Başkanı Vedat Ülgen tarafından Haluk Levent’e çeşitli hediyeler verildi.

Zakkum Konseri izleyenler çoşturdu

Bayburt Üniversitesinin düzenlediği Bahar şenliğinin ilk gününde sahneye çıkan Grup Zakkum, adeta izleyenler mest etti. Soğuk havaya rağmen konser alanını dolduran seyirciler, birbirinden hareketli şarkılara eşlik edip dans ettiler.