Gümüşhane’nin Kelkit İlçesindeki iftar programına katılan ve iftar sonrası Bayburt’a gelen Turhan, Kent Ormanındaki misafir evinde ağırlandı. Ateşli Bayburt Spor taraftar Gurupları, Forza Gadalar ve Kurukafaların sloganlarıyla karşılanan Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan’a 69 numaralı Bayburt Gurup Özel İdare Spor’un 69 numaralı formasının hediye edildiği davete Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Bayburt eski milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı H.Ali Polat, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, Bayburt Gurup Özel İdare Spor Başkanı Hikmet Şentürk ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

"Yeni hizmetler devam edecek"

             69 numaraları Formasını Fetani Battal’ın elinden alan Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan,

       “ Bayburt'a yapılan hizmetlerin baş mimarı Sayın Başbakanımızdır. Ustası da Sayın Bakanımızdır, bizlerde onların ekibinde ülkemizin her köşesinde hizmetler yapmaya, her köşesini mağrur hale getirmeye devam ediyoruz. Ayrıca ben kendimi Bayburt'un hemşerisi olarak görüyorum. İnşallah başladığımız işleri tamamlamak nasip olur. Yenilerinin de başlamasına hep birlikte şahit oluruz" dedi.

"En büyük projesini Bayburt'a yapmıştır"

            Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek Bayburt'a misafir olarak gelen Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'la ilgili şunları söyledi " Sayın Genel Müdürümüz Ak Parti hükümetlerinin En büyük projesini Bayburt'a yapan bürokrat olarak anılmasını istiyorum. Kop ve Araklı tünelleri başta olmak üzere BSK asfalt yapımı ve Bayburt'taki alt ve üst geçitlerin yapımında çok büyük emekleri vardır.

               Abdurrahman Şentürk ve Bayburt Group A.Ş, iki yıldır sporda büyük bir heyecan başlatmıştır ve bu heyecan her yaştaki insanımıza yansımıştır. Kendisinin nezdinde bütün Bayburt Grup Özel İdare Spor yöneticilerine teşekkür ediyorum "dedi.

"Kendilerini Bayburtlu olarak kabul ediyoruz"

            Abdurrahman Şentürk yaptığı kısa konuşmada, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'ı ve Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'ü aralarında görmekten mutlu olduklarını dile getirdi ve her ikisini de Bayburtlu olarak kabul ettiklerini vurguladı.

                  Formaların hediye edildiği gece, Kent Ormanı Bayburt Evinde sahur yemeği sonrası sona erdi.