Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, yapımına başlanan 3 bin kişilik tribünün Bayburt’a hayırlı olmasını dileyerek “ Bayburt Genç Osman Stadyumunda portatif tribün olarak adlandırılan kısmın bugün itibariyle yıkımına başlandı. Bilindiği gibi Genç Osman Stadyumundaki tribünler BAL 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’un izleyicisinin ihtiyacına cevap vermiyordu. Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’un da iddialı bir duruma gelerek Spor Toto Süper Lig takımlarının futbol karşılaşmalarında bile sahip olmayan bir taraftar topluluğunun olması tribüne olan ihtiyacı gerekli kılmıştı. Bölgesel ligde oynamamıza rağmen tribünlerimiz taraftarımıza yetersiz gelmekteydi. Yapılacak olan bu tribünle birlikte Genç Osman Stadyumu futbol dahil bünyesinde yapılacak diğer faaliyetlere de cevap verecektir” dedi.  

TEK YÜREK OLARAK HEDEFLEDİĞİMİZ 3. LİGE İNŞALLAH ÇIKACAĞIZ

Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’un, bu sezon oynayacağı son maç olan Faroz Gençlik maçı ile birlikte gurubu lider olarak tamamlayacağını belirten Milletvekili Özbek, “ Hedefimiz olan 3.lig heyecanını Bayburt olarak şimdiden yaşamaya başladık. Play off maçına kilitlenmiş bulunuyoruz. Rakibimiz kim olursa olsun, hangi vilayet takımı ile oynayacak olursak oynayalım şehir, yönetim, takımımız birleşip tek yürek olarak hedeflediğimiz 3. lige inşallah çıkacağız. Bayburt Group’un madden ve manen desteklediği taraftar gruplarıyla coştuğumuz teknik kadro ve futbolcularımızın sahadaki başarılarıyla gururlandığımız başarı zincirini şampiyonlukla da taçlandırmak istiyoruz. ”diye konuştu.

Milletvekili Özbek, Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor onursal başkanı Abdurahman Şentürk’e, Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve yönetim kuruluna, takımın kuruluşunda ve başarısında büyük emeği olan Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal’a, takımın başarılarını tüm Türkiye ile paylaşan basın mensuplarına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve bu başarının baş mimarları olan teknik direktör Bülent Topuzoğlu ve ekibine, tüm futbolcularımıza ve 12. Adam olarak adlandırılan taraftar guruplarımıza teşekkür ederek play off maçında başarılar diledi.