İlimizin ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 38. Başkanlar Konseyi Toplantısına tüm hızıyla devam ediyor. Toplantının ardından ilimize gelen federasyon üyeleri Artvin Gazeteciler Cemiyetinin organizesinde ilimizin değişik bölgelerine gezme imkanı buldular. Bunlardan biride Artvin Çoruh Üniversitesi Seyitler kampüsü oldu. Seyitler Kampüsünde Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dumanla bir araya gelen cemiyet başkanları ve federasyon üyeleri, rektör dumanın sunumunda üniversiteyi tanıdılar.

Artvin Çoruh Üniversitesi Gazetecileri Ağırladı

Deriner Barajı Gezisinin ardından Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Federasyona üye basın mensupları, Artvin Çoruh Üniversitesi Seyitler Yerleşkesi’ni yakından görme fırsatı buldu. Programın devamında Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Duman konuk gazetecilere yönelik, Üniversitemizin akademik yapılanması, eğitim-öğretim faaliyetleri, yurt içi ve yurt dışındaki eğitim kurumları ile olan ilişkileri ve fiziki mekan gelişimi hakkında yapılan çalışmaları özetleyen sunum eşliğinde bir konuşma gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Mehmet Duman, Orman Fakültesi Konferans Salonunda yaptığı konuşmasında Üniversitemizin eğitim ağırlıklı bir Üniversite olduğuna dikkat çekerken, akademik yönlü çalışmaların da bazı alanlarda devam ettiğini vurguladı. Artvin Çoruh Üniversitesi öğrencilerinin, Artvin Çoruh Üniversitesi mensubu olmaktan dolayı gurur duyduklarını dile getiren Prof. Dr. Duman, Üniversitemizin fiziksel mekan gelişimi noktasında öne çıkan bazı sorunlarına da dikkat çekti.

Program, Rektör Prof. Dr. Mehmet Duman’ın konuşmasının ardından konuklara kokteyl ikramının yapılması ile sona erdi.