Bayburt Belediye Hizmet Binası girişine engellilere yönelik Hissedilebilir Yüzey Uygulaması gerçekleştirildi.

       Hissedilebilir Yüzey Uygulaması Belediye giriş, danışma ve asansör girişlerine gerçekleştirilmesi anında inceleme yapan Başkan Polat”  yaklaşık 10 kilometre Kaldırımlarımızı hissedilebilir yüzey uygulaması ile kaplamıştık, bunun devamı olarak da Kamu Hizmet binalarında da bu uygulamanın olması ve engelli vatandaşlarımızın kamu binasına girdikten sonra da rahatlıkla hizmet alabilmelerini sağlamak bizim hem vicdani hem de insanlık görevimiz olduğundan ivedilikle bu uygulamayı belediye hizmet binamızda da uygulamaya koyduk.

              

         Engelli  ya da Engelsiz herkese hizmet etmeyi görev kabul ettiklerini belirten  Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, çok sık kullanılmasa da sadece bir engellinin yapılan hizmetten yararlanmasının kendilerini hedeflerine ulaştırmış olacağını belirtti.

           Belediye Başkanı Polat,“ Amacımız insanlarımızın mutluluğuna hizmet etmektir, Bayburt’ta yaşam standartlarını yüksek hale getirmektir. Şunu da gururla söylüyorum: Şu anda Türkiye’de hissedilebilir yüzey uygulamasını hayata geçiren en fazla on il vardır, Bayburt’ta bu illerimizden birisidir.”